Gå til sidens hovedinnhold

- Hva? Leder jeg?

Vålerengas Harmeet Singh topper assistligaen, men vet det ikke selv.

Før helgas Tippeliga-runde var det to spillere som begge sto med ti målgivende pasninger i toppdivisjonen i Norge- Stabæks Veigar Páll Gunnarsson og Vålerengas Harmeet Singh.

Men mens Veigar Páll Gunnarsson sa at det var et mål å vinne både assistligaen og poengligaen, har Vålerenga-spilleren et langt mer avslappet forhold til utmerkelsen. Faktisk var han ikke engang klar over at han topper assistligaen etter helgas målgivende til klubbkollega Mostafa Abdellaoue.

- Hva? Leder jeg, spør en overrasket Singh når Nettavisen ringer ham.

- Det visste jeg ikke. Noen kompiser fortalte meg nylig at jeg var med i toppen, men at jeg nå er alene på toppen var jeg ikke klar over.

Stresser ikke med tallene
Til tross for klart, definerte defensive oppgaver i årets Vålerenga-lag, har den defensive midtbanespilleren bidratt mye forover, og vært en av Oslo-lagets aller viktigste bidragsytere i den suksessfylte 2010-sesongen. Elleve målgivende, og fem scoringer, noe som også gir ham en niendeplass i poengligaen.

- Det er klart at det er viktig for meg å legge opp til scoringer for lagkompisene mine, og jeg har selvsagt lyst til å score også.

- Men de listene legger jeg ikke mye i. Det viktigste for meg er å bidra på banen, understreker 19-åringen.

Singh innrømmer likevel at det er lettere å bli lagt merke til utenfor landets grenser om man har hyggelige tall å slå i bordet med.

- Selvfølgelig er det sånne ting som utenlandske klubber legger merke til, men jeg tror de også ser nøye på helheten, hva man bidrar med ellers og hvordan man står fram på, både på og utenfor banen.

- Ikke hørt noe far andre klubber
Suksessen i 2010-sesongen har likevel ikke medført den helt store jakten fra mer eksotiske strøk, skal man tro hovedpersonen selv.

- Jeg visste ingen ting om de FCK-koblingene før jeg sto opp og leste om det i avisen. Sannsynligvis er det bare spekulasjoner, mener stortalentet.

- Ikke har jeg hørt noe fra andre klubber heller, så jeg er bare innstilt på å gjøre jobben min her i Vålerenga til kontrakten går ut i 2012.

- Eplekjekt
Før den tid kan han altså vinne assistligaen, men søndag lovet Veigar Páll Gunnarsson målgivende mot Molde i siste serierunde, slik at Singh ikke skulle trone på toppen alene. Kanskje må Stabæk-spissen ha flere.

- Sa han det? Det var eplekjekt. Da får vel jeg være så eplekjekk at jeg lover noen målgivende mot Tromsø til helga da, flirer unggutten.

HTML EMBED
Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken