RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva nå, Henning Berg?

Foto: Pa Photos
Det ble nok en tøff kveld på jobben for den norske manageren.

MIDDLESBROUGH - BLACKBURN 1-0 :

- Opprykk er minimumskravet. Vi har gjort det klart gang på gang, sa Blackburns sportsdirektør Shebby Singh da Henning Berg ble ansatt som klubbens manager.

Etter kun én seier på ni kamper under Henning Bergs ledelse, var det derfor en ekstremt presset norsk manager som sto på sidelinjen da kampen mot Middlesbrough skulle starte onsdag ettermiddag.

Det ble dessverre for Henning Berg nok en tung kveld på jobben.

Første omgang var jevnspilt på Riverside Stadium, og lagene gikk til pause på 0-0. I andre omgang scoret Middlesbrough-spiller Lukas Jutkiewicz kampens eneste mål, og Blackburn tapte dermed sin tredje kamp på rad.

Med tanke på at Blackburn allerede har spilt halvparten av sesongen, begynner det å brenne under føttene på den norske treneren. Spørsmålet er nå hvor lang tid det tar før noe skjer.

På sosiale medier spekuleres det nå i at Henning Berg ikke blir å finne på sidelinjen når Blackburn spiller borte mot Barnsley på lørdag.

Joshua King startet kampen for bortelaget, men gikk nok en gang målløs av banen. Nordmannen har bare scoret ett mål for Blackburn siden låneavtalen fra Manchester United, da han noterte seg for Blackburns mål i 1-4-tapet mot Cardiff 7. desember.

Les flere saker fra 2012:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere