RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva nå, Skarsfjord?

Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Den hardt pressede Brann-treneren måtte notere tap i vestlandsderbyet mot Viking.

VIKING - BRANN 2-1 :

Søndag kveld var det duket for et ekte vestlandsderby på Viking Stadion, da Brann kom på besøk. Ingen av lagene hadde noe å spille for i form av gull- eller nedrykksjakt, men trolig var det én mann som gikk til kampen med en solid dose ekstra nerver.

Det har nemlig stormet rundt Brann-trener Rune Skarsfjord de siste dagene, og deler av Branns spillergruppe skal være misfornøyd med nordlendingen.

Ifølge Bergens Tidene ønsker omtrent halvparten av spillergruppa å kvitte seg med Skarsfjord, men Branns trener hevder den interne evalueringen har gjort at Brann kan jobbe sterkere videre.

Brann tapte til slutt 2-1 i Stavanger, og Skarsfjord får trolig ikke noen enklere dager foran seg i kaotiske Bergen.

- Det var helt fortjent at vi vant denne kampen. Det var irriterende å se utligningen gå i mål, og derfor var det også ekstra deilig at vi klarte å slå tilbake med engang og til slutt vinne kampen, sier matchvinner Martin Ørnskov til Aftenbladet etter kampen.

Rask scoring
Starten på kampen tydet heller ikke på at problemene er borte fra Brann-troppen.

Etter bare ett minutt sendte nemlig Vidar Nisja Viking i ledelsen, da han pirket ballen i mål fra kort hold. Brann stilte med tippeligadebutant Jørgen Mohus i mål fra start, siden førstekeeper Piotr Leciejewski er skadet, og urutinerte Mohus måtte altså plukke ut ballen av nettet umiddelbart.

- Vi får se om han kan reise seg etter dette. Det er nå han kan vise karakter, sa TV 2-ekspert Kasper Wikestad om Mohus etter det tidlige målet.

Etter en halvtime trodde Stavanger-publikummet at hjemmelaget økte ledelsen, men målet til André Danielsen ble korrekt annullert for offside.

Dermed gikk Viking til pause med en 1-0-ledelse.

Selvmål
Etter hvilen slo Brann imidlertid raskt tilbake. Syv minutter ut i omgangen kom Erik Huseklepp seg ned på Branns høyreside og slo et innlegg inn i boksen. Der kom Johan Lædre Bjørdal stormende og satte ballen i eget mål.

Selvmålet førte dermed til at Brann utlignet til 1-1.

Men Viking fortsatte å presse Brann bakover på banen, og det fikk de betalt for i det 60. minutt. André Danielsen slo en corner inn i feltet, og der kom Martin Ørnskov og headet inn 2-1 til hjemmelaget.

Brann jaktet utligning mot slutten av kampen, men klarte aldri å få ballen i mål.

Dermed endte det 2-1 til Viking søndag kveld.

Mest lest på Nettavisen nå:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere