Hvem er foran, Forlán?

Foto: Getty Images / Tullio M. Puglia

Fabrizio Miccoli var hvassest av stjernespissene i siciliansk målfest.

11.09.11 23:47

PALERMO - INTER 4-3:

Bortelaget Inter stilte med nyervervelsen Diego Forlán, Diego Milito og Mauro Zarate da laget åpnet årets Serie A-sesong borte mot Palermo.

En skulle tro at en slik angrepsrekke skulle være noe skarpere i avslutningene enn hjemmelagets spisser Fabrizio Miccoli og Abel Hernández, med all respekt for Palermos noe indre meritterte spissduo.

Men det er aldri lett å spille på bortebane i italiensk fotball, samme hvor offensivt en går til verks for å dempe hjemmelagets entusiasme over å spille foran egne fans.

Det fikk også Inter erfare da de gjestet Sicilias største by for å forsøke å hentes sesongens første poeng med hjem til Milano.

Målrikt etter hvilen
Det åpnet riktignok lovende for gjestene fra fastlandet, og Inter kunne gå til pause med en snau ledelse ettersom Diego Milito hadde sendte dem foran.

Men etter pausen tok det fullstendig av på Stadio La Favorita.

Tre minutter etter sidebyttet hadde Fabrizio Miccoli omsatt en gjennombruddspasning fra Edgar Barreto i scoring.

Gleden over utligningen ble kortvarig hos hjemmetilhengerne. Inter ble tildelt straffe etter en corner i sitt neste angrep, og Milito omsatte sjansen fra ellevemeteren i ny scoring.

Men Fabrizio Miccoli var ikke ferdig med å lage furore i Inters bakre rekker. Igjen gikk det kun et par-tre minutter før en ny scoring var et faktum i den underholdende kveldskampen. Miccoli var nest sist på ballen da spissmakker Abel Hernández utlignet til 2-2.

Inter-debutant Diego Forlán måtte dermed se at landsmann Hernández ble det første uruguayaneren på måltavla i lagenes åpningskamp.

Miccoli-mål på frispark
Det så lenge ut til å ende med uavgjort i Palermo. Men da hjemmelaget og Miccoli fikk sjansen med et frispark fire minutter før full tid, sto det plutselig 3-2 til rosatrøyene.

Miccolis andre mål for kvelden ble fulgt opp et nytt Palermo-mål av spissinnbytter Mauricio Pinilla kun to minutter senere. Da hjalp det lite for Inter at Forlán reduserte til 4-3 assistert av Wesley Sneijder på overtid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.