*Nettavisen* Sport.

Hvem er verdens 100 største talenter?

Foto: Roger Weber/Thinkstockphotos

Bli med i kåringen av verdens største fotball-talenter og vinn en Mac Mini.

04.10.11 11:27

Det er ekstremt mange fotball-talenter der ute, og Nettavisen inviterer nå til en kåring av verdens 100 største talenter i samarbeid med dataspillet Football Manager 2012. I perioden fram til 22.oktober inviterer vi til å nominere hvilke spillere som til slutt skal være med i kåringen før vi til slutt sammen med dere, våre lesere, lager listen over de 100 største talentene.

Foreslå dine talenter nederst i denne saken

Sammen med konkurransen kommer også Nettavisen til å gi deg eksklusive blogginnlegg om spillet Football Manager og videoer som viser årets utgaves over 800 nye funksjoner.

Foreslå og vinn
Vi har satt en aldersgrense for å være med i kåringen som er under 20 år ved utgangen av 2011. Det vil si at man kan foreslå både etablerte spillere og relativt ukjente talenter - norske og internasjonale talenter. Blant alle som nominerer spillere så trekker vi ut eksklusive Football Manager -effekter. I tillegg vil vi kåre «Norges beste talentspeider» som vil motta en Mac Mini.

Foreslå så mange du ønsker
For å gi dine innspill kan du bruke skjemaet under. Du kan sende inn så mange ganger du vil, eller skrive så mange spillere du ønsker. Vi ber om at du skriver nåværende lag i parantes bak spilleren, som dette: Steven Gerrard (Liverpool). (Det bør bemerkes at Steven Gerrard selvfølgelig ikke kvalifiserer til en talentpris på grunn av sin alder). Etter at spillet kommer ut vil vi sammenligne de forslagene vi har fått med hvor gode disse spillerne er i Football Manager.

Annonse: Her kan du forhåndsbestille Football Manager 2012

Taster man inn rabattkoden NETTAVISEN så får man 10% rabatt på spillet.

Under kan du se videoblogg fra Miles Jacobsen fra SI Games som forteller om taktikkmotoren i spillet.

HTML EMBED

Her kan du foreslå dine talenter:

HTML EMBED

NB! Alle som deltar vil få en e-post i etterkant med informasjon om konkurransen, mulighet for spesialtilbud på Football Manager og medlemsskap i Norgespasset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.