RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Hvem skal stoppe Chelsea?

Sist oppdatert:
- Vi fikk som fortjent, sier Carlo Ancelotti.

Stoke-Chelsea 1-2

Petr Cech var skikkelig ute på glattisen da hjemmelaget tok ledelsen på Britannia Stadium. Tsjekkeren feilberegnet et innlegg og tillot dermed Abdoulaye Diagne-Fayé å styre ballen inn i det åpne målet.

Men én ting er i hvert fall sikkert: Årets Chelsea-mannskap gir aldri opp.

Frank Lampard mener spillergruppa er mer sammensveiset enn noensinne etter at Fifa kom fram til at klubben ikke skal få hente nye spillere i løpet av de to neste overgangsvinduene.

Mektig mål av Drogba
Det så ut som Chelsea var styrt av noe mer enn vanlig vinnervilje mot Stoke City også. Selv mange minutter på overtid, hadde man følelsen av at kveldens siste mål ikke var scoret.

Didier Drogba scoret et fantastisk mål på overtid i førsteomgang. Frank Lampard sendte ivorianeren fri med en flott, liten stikker.

Resten tok Premier League-toppscoreren seg av: Drogba banket nemlig til mot Thomas Sørensen i Stoke-målet.

Det var kraft, skru, vilje, selvtillit og klasse over den avslutningen.

Avgjørelse på overtid
Fire minutter på overtid lyktes det for gjestene igjen. Denne gangen var Florent Malouda avslutter. Innbytter Steve Simonsen hadde ikke kveldens beste inngrepen og måtte fortvilet se ballen forsvinne under den lange kroppen hans.

2-1, game over og fremdeles serieledelse for Carlo Ancelottis mannskap.

- Det ble en vanskelig kamp ettersom Stoke scoret først, men jeg føler likevel vi var på vinnersporet. Mot slutten av kampen reiste vi oss. Vi satte dem under press, spilte godt og fortjente seieren, sier italieneren til klubbens hjemmeside.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere