*Nettavisen* Sport.

Hvor er Liverpools medaljer?

Foto: AFP/Scanpix

Flere Liverpool-spillere har ennå ikke fått medaljene fra Champions League-seieren i 2005.

30.01.07 13:41

Les også:Spansk back til Liverpool

Liverpool beseiret AC Milan på straffespark i en fantastisk Champions League-finale i 2005. Snart to år senere venter imidlertid flere spillere fortsatt på sine vinnermedaljer. Enkelte spillere har faktisk blitt bedt om å akseptere AC Milans tapermedaljer som erstatning, skriver Liverpool Echo.

En av de som venter er Stephen Warnock, venstrebacken som nylig ble solgt til Blackburn Rovers for 1,5 millioner pund.

En talsmann for det europeiske fotballforbundet (Uefa) bekrefter overfor avisen at det har vist seg vanskelig å levere medaljer til alle spillerne som har krav på det. Nå skal Uefa undersøke hva som har skjedd og om medaljene fortsatt kan leveres.

Warnock var med i Liverpool-troppen som reiste til Istanbul og finalen, men fikk ikke plass i den endelige kamptroppen. Han spilte imidlertid mot Bayer Leverkusen i kvartfinalen.

- Jeg skulle ha fått en medalje da Liverpool vant Champions League i 2005, men har aldri fått det. En del medaljer ble borte, og selv om klubben sa at jeg til slutt ville få den, har jeg ikke gjort det, sier Warnock til Echo.

- Noen av gutta endte opp med tapermedaljene som AC Milan ikke ville ha, men jeg fikk ikke engang en av dem, sier Warnock.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.