RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MOT MEDALJE: Stabæk tok en ny tippeligaseier mot Bodø/Glimt og befester sin posisjon på andreplass av tabellen.
MOT MEDALJE: Stabæk tok en ny tippeligaseier mot Bodø/Glimt og befester sin posisjon på andreplass av tabellen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Hvor skal dette ende, Stabæk?

Sist oppdatert:
Ny seier for Bob Bradley og co.

STABÆK - BODØ/GLIMT 3-2:

Med tre nye poeng for høytflyvende Stabæk, er det mer og mer som tyder på at Bærums-laget kan være med å kjempe om edelt Tippeliga-metall denne sesongen.

Søndag sikret Bob Bradleys menn nok en trepoenger da Bodø/Glimt kom på besøk, og det begynner å se stadig lysere ut for de som drømmer om medalje for blåtrøyene.

Bob Bradleys menn kom tidlig under for Bodø/Glimt hjemme på Nadderud da Alexander Sørloth utnyttet en feilplassert Mandé Sayouba i målet og avsluttet heldig forbi keeperen.

Stabæk er imidlertid ikke noe topplag for ingenting, og etter halvtimen spilt sørget Ville Jalasto for at lagene var like langt da han stanget inn en corner fra Briger Meling.

Bærumsingene var langt ifra fornøyd med det, og i andre omgang sørget Ernest Asante og Giorgi Gorozia med hvert sitt mål for at Stabæk ligger på en komfortabel andreplass i Tippeligaen etter 12 serierunder.

Trond Olsens redusering like før slutt ble ikke noe mer enn et trøstemål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere