RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyller Ødegaard: - Han er sinnssyk!

Martin Ødegaard får mye skryt av tidligere lagkamerat.
Martin Ødegaard får mye skryt av tidligere lagkamerat. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Tidligere lagkamerat hyller Martin Ødegaard (16).

Danske Patrick Olsen bøyer seg i støvet for Martin Ødegaard etter å ha fulgt Strømsgodset-juvelen tett gjennom hele forrige sesong.

Olsen var utlånt fra den italienske storklubben Inter Milan til Strømsgodset forrige sesong. Nå er tiden i drammensklubben over, men Olsen har naturligvis fulgt den siste tidens virak rundt sin tidligere lagkamerat tett.

Den 20 år gamle dansken er mektig imponert over måten fire år yngre Ødegaard har taklet oppstyret.

– Han har akkurat fylt 16 år, og det er utrolig at en spiller med et sånt talent kan være så rolig og ha så god bakkekontakt, når det skrives og sies så mye om ham. Han er en veldig behagelig og kul fyr, sier Olsen til tipsbladet.dk.

Inter-spilleren tar også fram superlativene når Ødegaards fotballmessige ferdigheter skal beskrives.

– Ødegaard er et fantastisk talent. Det sier seg litt selv når man får debuten på det norske landslaget i en alder av 15 år og i tillegg vinner diverse priser i Norge, sier han.

– Han er en sinnssykt god spiller, som har en fantastisk flyt med ballen og kan masse triks allerede. Han kan avgjøre kamper, og jeg synes uten tvil han var vår beste spiller i Strømsgodset forrige sesong, tilføyer dansken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere