*Nettavisen* Sport.

Hyller Owen og fansen

Foto: (AP/Scanpix)

Kevin Keegan var raus med lovordene etter hans første seier etter managercomebacket i Newcastle.

22.03.08 20:29

NEWCASTLE - FULHAM 2-0:

Newcastle sto uten seier under Kevin Keegan og hadde ikke vunnet i Premier League siden borteoppgjøret mot Fulham 15. desember. Lørdag var Fulham nok en gang motstander, denne gangen på St. James' Park.

Jubel
Keegan & co. kunne da også juble for seier 2-0 mot Brede Hangeland og hans nedrykktruede lagkompiser. Mark Viduka og kaptein Michael Owen sørget for målene.

- Det var et bra resultat og nå slutter kanskje folk å si at Newcastle ikke har vunnet under Kevin Keegan, sier manageren til Sky Sports.

Sjefen mener lagets karakter var avgjørende for at man endelig brøt forbannelsen.

- Det er tilfredsstillende at spillerne sto sammen, det var en virkelig god laginnsats. Vi viste god karakter. Det er en god stemning i laget og vi trengte en seier for å forsterke den, sier Keegan.

Owen-hyllest
Den tidligere stjernespilleren hyller også sin egen kaptein etter seieren:

- Jeg tror spillerne nå forstår hva som skal til for å få oss ut fra bunnstriden. De ledes av Michael Owen som har vært super. Ikke bare på grunn av målene, men på grunn av lederskapet på banen. Han har spilt på ulike posisjoner mot ulike lag, men har aldri satt spørsmåltegn ved noe som helst - han er en fantastisk lagspiller.

Hjemmepublikummet på St. James' Park har ikke hatt mye å juble for denne sesongen, og Keegan hadde også noen lovord på lager til de trofaste supporterne.

- Publikum sto ved vår side i dag. De var fantastiske, slik de nesten alltid er, avslutter en lettet manager.

Luke
Newcastle er nummer 13 i Premier League med 32 poeng. Det er seks poeng ned til Bolton på nedrykksplass.

Fulham begynner å ligne mer og mer på et førstedivisjonslag. Roy Hodgsons mannskap ligger nest sist med 23 poeng, og har fire poeng opp til sikker plass. Laget har nå 32 kamper på rad uten borteseier i ligaen.

- Det er sju kamper igjen og mye kan skje. Vi må fortsette å tro på at fotballen vi spiller kan få oss ut av denne situasjonen og håpe at vi kan få ting til å stemme, sier Hodgson.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag