RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyller United-spissen: - Aldri sett noe råere

GOALGETTER: Radamel Falcao viste frem målscoreregenskapene mot Stoke.
GOALGETTER: Radamel Falcao viste frem målscoreregenskapene mot Stoke. Foto: Oli Scarff (Afp)
Sist oppdatert:
Radamel Falcao (28) reddet poeng for United.

STOKE - MAN. UTD 1-1:

Torsdag scoret han Uniteds eneste mål i bortekampen mot Stoke, en scoring som sørget for at oppgjøret endte 1-1. Da hadde Ryan Shawcross fra før sendt Stoke i føringen allerede etter ett minutt.

- Aldri sett noe råere
Strømsgodset-trener og tidligere storspiss David Nielsen så kampen i TV 2s studio. Han lot seg imponere av Falcao, og fortalte at han lenge har vært en beundrer av den hårfagre angriperen.

- Jeg har sett ham på trening fire dager på rad i Atletico Madrid. Og jeg har aldri sett noe råere når det gjelder bevegelse og posisjonering i boksen. Det er helt vanvittig, han er en predator. Han er 1.78-1.79 høy, men i boksen spiller han som om han er to meter. Han er så giftig og rå i bevegelsene, sier Nielsen imponert.

Beskrivelsen passer godt til torsdagens scoring. Falcao lurte seg fri og var dødelig effektiv da han fikk muligheten foran mål i første omgang.

Falcao hadde før torsdagens kamp bare scoret to ganger på elleve opptredener i ligaen for United, men målet gir trolig økt selvtillit for den colombianske superstjernen.

- Rettferdig med uavgjort
Louis van Gaals menn har nå spilt ti strake ligakamper uten tap og ligger på en tredjeplass i Premier League.

- Vi hadde sjanser, traff stolpen og burde fått et straffespark. Vi hadde ønsket en seier, men det er nok rettferdig med uavgjort, sier Stokes Peter Crouch til BBC etter kampen.

Også Johnny Evans mener uavgjort er et rettferdig resultat.

- Stoke satte oss under press, og vi må innrømme at vi ikke spilte opp mot vårt beste i dag, sier han.

TØFFE TAK: Manchester Uniteds Phil Jones i duell med Stokes Peter Crouch.

Tidlig scoring
Kampen startet med et brak, og det var vertene Stoke som kunne juble først.. Allerede før det var spilt to minutter sto det 1-0 på lystavla. Peter Crouch steg til værs på et hjørnespark og headet mot mål, og der sto Ryan Shawcross klar og styrte inn kampens første scoring for hjemmelaget.

Etter 25 minutter kom utligningen, og det skjedde igjen på et hjørnespark. Michael Carrick stusset ballen videre inn i feltet på serven til Rooney, og inne foran mål lusket målsniken Radamel Falcao. Fra tre meter satte han enkelt inn utligningen for United.

Sint van Persie
Robin van Persie gjorde seg ikke spesielt bemerket i første omgang, men noen minutter før pause steg pulsen hos nederlenderen. Stoke-keeper Asmir Begovic løftet beinet og viste knotter, og da tente van Persie til. 

- Han er ikke fornøyd, van Persie. Og han har all grunn til å være sint, kommenterer Phil Neville til BBC om situasjonen.

Etter pause var United heldig som slapp unna straffespark imot. Crouch headet rett i Chris Smallings utstrakte armer, men dommer Michael Oliver vinket spillet videre. Der ble Stoke snytt for straffespark.

Stolpe-Stoke
Minutter senere var igjen marginene på Uniteds side. Crouch steg igjen til værs på en dødball, men denne gangen gikk headingen i stolpen og ut.

Ingen av lagene klarte å skaffe det avgjørende målet, og kampen endte dermed 1-1.

Nå får lagene en pause fra det tette juleprogrammet. Manchester Uniteds neste ligakamp spilles ikke før 11. januar, når Southampton kommer på besøk til Old Trafford. Stokes neste kamp spilles samme dag, borte mot Arsenal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere