*Nettavisen* Sport.

Hyller Welbeck etter drømmekvelden

Englands landslagssjef Roy Hodgson mener Danny Welbeck beviste sin viktige rolle i laget etter to scoringer i 2-0-seieren over Sveits. Foto: Fabrice Coffrini (Afp)

- Han har aldri klaget, sier Roy Hodgson.

09.09.14 11:20

Englands landslagssjef Roy Hodgson mener Danny Welbeck beviste sin viktige rolle i laget etter to scoringer i 2-0-seieren over Sveits.

Det engelske laget startet EM-kvalifiseringen på best tenkelige måte mandag. I det som på papiret var gruppespillets vanskeligste kamp, sørget to scoringer av Danny Welbeck for tre poeng og drømmestart i gruppe E.

Den 23 år gamle Arsenal-spilleren har ofte blitt henvist til kantroller for både klubb og landslag, men mandag beviste spissen hvilken rolle som kler ham best.

– Jeg snakker ofte med ham og når jeg spurte hva som var hans beste posisjon svarte han: «Jeg tror det er midtspiss», sa Hodgson etter mandagens kamp.

For den tidligere Manchester United-spilleren var skaden til Daniel Sturridge årsaken til at han fikk sjansen på topp fra start i Basel.

– Han har vist forståelse for at den posisjon ikke har vært tilgjengelig tidligere fordi andre spillere har vært foran ham i køen. Han har også forstått at han har måttet gjøre en jobb andre steder på banen, sa Hodgson.

– Han har aldri klaget, men jeg har aldri vært i tvil om at hans ønskeposisjon er spiss, tilføyde han. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.