*Nettavisen* Sport.

Hylles av Sir Alex

Foto: PA Photos/Scanpix

Men Blackpool nekter å gi slipp på juvelen Charlie Adam.

26.01.11 15:54

I en drøy omgang skapte han store problemer for selveste Manchester United på Bloomfield Road tirsdag. Begge Blackpools mål kom etter hjørnespark fra Adams presise fot.

Ikke rart Liverpool-manager Kenny Dalglish skal ha Charlie Adam høyt på sin ønskeliste. Etter tirsdagens kjempekamp innrømmet selv Sir Alex Ferguson at han er full av beundring for 25-åringen.

– Vi ble overkjørt i første omgang og klarte ikke håndtere Charlie Adam. Hans hjørnespark er verdt ti millioner pund, sa Ferguson.

Liverpool-bud
United lå under 2-0 halvveis, men snudde til 3-2 i andreomgang. Etter kampen var likevel de fleste enige om at bestemannsprisen tilhørte Charlie Adam.

Skotten, som egentlig heter Charles Graham Adam, skal nylig ha levert inn en skriftlig søknad om å få forlate klubben. Bakgrunnen skal ha vært et bud fra Liverpool på rundt 40 millioner kroner.

Det avviste Blackpool-sjef Ian Holloway tvert.

– Hvis de ønsker å kjøpe den beste spilleren vår, må de skjønne at de ikke kan danse rundt grøten på den måten. Enten får de komme med et seriøst bud, eller prøve å kjøpe ham i sommer, sa manager Holloway – og la til at Liverpool prismessig burde ha startet minst fire ganger høyere enn de gjorde.

Avviser overgang
Spekulasjonene om en overgang for Adam vil uansett neppe stilne før overgangsvinduet stenger neste uke. Holloway vet godt at han sitter på en juvel, men har ingen intensjoner om å slippe den attraktive kapteinen.

– Charlie må bare akseptere det vi bestemmer oss for. Til sommeren har han 12 måneder igjen av kontrakten sin. Da er situasjonen annerledes, sier han til BBC.

– Jeg skal snakke med eieren og fortelle dem hva Charlie mener, men vi er forpliktet til å drive denne klubben profesjonelt, tilføyer Blackpool-sjefen. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag