RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ibrahimovic trente og virket kampklar

Alt tyder på at Zlatan Ibrahimovic spiller søndagens kamp mot Olympic Marseille etter å ha trent for fullt på fredag.
Alt tyder på at Zlatan Ibrahimovic spiller søndagens kamp mot Olympic Marseille etter å ha trent for fullt på fredag. Foto: Charles Platiau (Reuters)
Zlatan Ibrahimovic ser ut til å være klar igjen etter sitt lange skadeavbrekk, og alt tyder på at han spiller mot Olympic Marseille i helgen.

Han brukte i alle fall fredagen på å trene normalt sammen med resten av laget og troppen til Paris St. Germain.

I en pressemelding fra klubben ble det også slått fast at svensken var tilbake på treningsfeltet for fullt, for første gangen siden han pådro seg hælskaden sin 21. september.

Før helgens kamp ligger PSG på annenplass i tabellen, fire poeng bak Marseille. PSG har 24 poeng på de 12 kampene laget har spilt. Ibrahimovic har bare spilt i fem av disse kampene, og det er blitt fem nettkjenninger på ham.

Nå peker i alle fall pilene oppover for den svenske spissen, og trener Laurent Blanc sa han var veldig optimistisk med tanke på å ha svensken på banen i helgens toppkamp på Parc des Princes. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere