Gå til sidens hovedinnhold

IFK vil ha Eddie Gustafsson

IFK Göteborg er interessert i å hente Molde-keeper Eddie Gustafsson hjem til Sverige. Selv åpner svensken for å forlenge med Molde.

Ifølge gårsdagens utgave av Expressen skal en overgang være nært forestående, etter at IFKs andrekeeper ble skadet.

- Jeg vet om at det er interesse for Eddie, men det stemmer ikke at en overgang er nært forestående. Men det er en positiv dialog og vi kommer til å se på saken i tiden som kommer, sier Gustafssons agent Knut Kristiansen til Romsdals Budstikke.

Selv synes Gustafsson interessen fra IFK er interessant, men understreker at han ikke ønsker seg bort fra Molde.

- Hvis det kommer et tilbud som er interessant både for Molde og meg selv, så vil jeg selvsagt vurdere det, sier Gustafsson til avisen. Han er likevel ikke fremmed for å forlenge med romsdalsklubben.

- Jeg har kontrakt ut sesongen, og er innstilt på å forholde meg til den. Dessuten er det ikke umulig at jeg blir enig med klubben om å forlenge avtalen etter denne sesongen. Men det er for tidlig for meg å ta den avgjørelsen nå, fastslår han.

Molde har allerede sikret seg Gustafssons erstatter. Tidligere denne uken skrev Hødds målvakt Lars Ivar Moldskred under for naboklubben. Moldskred er utleid til Hødd, men kan hentes til storebror i Møre og Romsdal på kort varsel.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger