Ikke bekymret for Beckham

Landslagssjef Sven-Göran Eriksson er ikke bekymret for David Beckham, tross turbulensen rundt privatlivet hans.

11.04.04 12:11

- Jeg er overbevist om at Beckham kommer til å være på topp til EM-sluttspillet til sommeren. Det som er skjedd rundt privatlivet hans kommer ikke til å få noen innvirkning på den sportslige formen, sier Eriksson i en kommentar.

Nok en gang har Real Madrid-stjernen sett navnet og bildet sitt pryde de fleste tabloidavisene i England. Denne gangen er det kvinner som står fram med sine kyssehistorier, og som også forteller at de har hatt et forhold til superstjernen.

Beckham selv har benektet alle beskyldninger og sammen med kona, Victoria, har han sagt at ekteskapet deres kommer til å overleve uansett hva som blir sagt og skrevet.

- Alle berømte fotballspillere i England må leve med skriverier som dette. Det er noe som hører med, men Beckham er sterk, og jeg er overbevist om at han kommer til å takle dette på en grei måte, sier Sven-Göran Eriksson.

- Alle spillerne, og også David Beckham, vet hvordan engelsk presse arbeider. Første gangen det sto noe om mitt privatliv i engelsk presse, kalte jeg alle spillerne samme og fortalte dem at jeg var lei de måtte lese slike ting om mitt privatliv.

- De sa til meg at jeg skulle slappe av og ikke tenke på det. Det eneste vi kan si er «Velkommen til England», sa spillerne til meg den gangen, sier Sven-Göran Eriksson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.