RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke redd for idiotstempel

Sist oppdatert:
Stuart Pearce frykter ikke at Andy Cole skal stemple ham som en idiot.

BIRMINGHAM - MAN CITY 1-2: Stuart Pearce fikk mange advarsler da han vurderte å hente inn Andy Cole til Manchester City. Men han valgte likevel å satse på den 33 år gamle spissen med det frynsete ryktet. Lørdag var Andy Cole i storform sammen med spissmakker Darius Vassell da City vant 2-1 borte mot Birmingham.

- Jeg synes de to gutta på topp var sensasjonelle. Cole gjorde det veldig bra da han scoret, og Vassell var en håndfull hele kampen, sa Pearce til Sporting Life etter den sterke snuoperasjonen. Hjemmelaget ledet 1-0 inntil Joey Barton og Andy Cole scoret for Manchester-klubben.

Pearce avslørte at han var i tvil om han i det hele tatt skulle hente inn Cole til City.

- Folk sa at Cole har et dårlig rykte, og kan skape problemer, så jeg måtte møte ham og snakke med ham. Jeg så en fyr som så over bordet og tenkte "hvis du er en idiot, så avslører jeg deg". Det er greit nok for meg, sa Pearce.

- Han har vært en fantastisk lagspiller de fem-seks ukene han har vært her. Jeg skal be ham om å ta ansvaret og forsøke å hjelpe de yngre spillerne i troppen vår. De kan se opp til ham. Folk sier det var gambling å skrive kontrakt med ham, men hvis du ser på karrieren hans, er det definitivt ingen gambling.

Birmingham-manager Steve Bruce mener hjemmelaget ble snytt for to straffespark av dommer Mark Clattenburg. Begge ganger var Stephen Jordan syndebukken.

- Jeg pleier ikke å kritisere dommerne, for de har en vanskelig jobb, men fellingen av Nicky Butt er en soleklar straffe, og jeg har også sett det bli gitt straffespark for handsen på Jordan, sa Bruce.

Birmingham-spissen Emile Heskey stod over kampen på grunn av en lårskade, og må trolig også stå over kampen mot Middlesbrough på tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere