Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke sikkert Solskjær blir kaptein

BEOGRAD (TV 2 Nettavisen): Martin Andresen ledet Norge til seier mot Serbia, og det er langt fra sikkert at Ole Gunnar Solskjær får kapteinsbindet når han returnerer.

SERBIA – NORGE 0-1: Ole Gunnar Solskjær har lenge vært en klar kandidat til kapteinsbindet på landslaget.

Med Manchester United-spilleren ute med skade, stod valget mellom Martin Andresen og Claus Lundekvam mot Serbia. Litt overraskende ble det Blackburn-spilleren.

- Martin er en spiller jeg har kjent i mange år. Han er en ledertype, og hans tilstedeværelse er viktig. Jeg snakket litt med Claus om dette, og det er lettere å kommunisere når man spiller på midtbanen enn i forsvaret, sier Åge Hareide.

- Men Solskjær blir vel kaptein når han returnerer?

- Nei, det er ikke gitt at han blir det, sier Hareide.

Landslagssjefen påpeker at en kaptein må ha en bra «standing» i Norges lag. Det har Solskjær også, men spørsmålet er om han er skadefri nok til å bli et fast inventar på laget.

Solskjær er på vei tilbake for fullt i Manchester United, og det er ventet at han er med når Norge møter Russland på Ullevaal om en snau måned.

I den kampen er for øvrig Henning Berg også tilbake. Rangers-spilleren får en siste landskamp, nummer 100, for å sette punktum for en fantastisk karriere.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot