RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke spesielt «Big in Japan»

Foto: Issei Kato (Reuters)
Sist oppdatert:
Lionel Messi og Argentina ble for små mot Japan.

Seks ganger hadde Argentina møtt Japan til landskamp i fotball, og aldri hadde sistnevnte vunnet én av dem.

Ikke før nå.

For på fredag vant Japan 1-0 over Argentina i treningskampen som var den første for asiatenes nye landslagssjef, tidligere Milan-trener Alberto Zaccheroni.

- Jeg er glad. Jeg sa til spillerne mine før kampen at det ville betale seg om de jobbet hardt. Jeg hadde ikke ventet dette i min debutkamp, sa Zaccheroni etter kampen.

Japan tok ledelsen etter 19 minutters spill, da Frode Johnsens lagkamerat i Shimizu S-Pulse, Shinji Okazaki, satte ballen i mål.

Argentina forsøkte å svare, men misbrukte mulighetene til utligning. Lionel Messi var frampå flere ganger, uten å klare å få ballen over målstreken.

Dette var Argentinas første tap etter at Sergio Batista overtok som midlertid sjef for landslaget etter Diego Maradona. Etter 04-tapet for Tyskland i VMs kvartfinale, har Argentina slått Irland 1-0 i Dublin og Spania 4-1 i Buenos Aires.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere