*Nettavisen* Sport.

Imponerer Tottenham-spillerne

Foto: Getty/All Over Press

- Han har kommet her for å vinne noe.

11.07.12 15:09

Tottenham-keeper Brad Friedel forteller i et radiointervju med talksport at han så langt er imponert over klubbens nye manager, Andre Villas-Boas.

- Man kan bare dømme folk ut i fra hva man ser, og fra hva jeg har sett de første dagene så er han en ambisiøs manager. Han er veldig organisert, og treningene har vært veldig bra, sier Friedel.

- Han har fortalt oss at han har kommet til Tottenham for å vinne noe. Så det ser veldig bra ut etter de første dagene. Klubben har gjort en god jobb med å finne en veldig ambisiøs manager. Det ser veldig positivt ut, og fansen kan glede seg til den kommende sesongen, forteller Friedel.

Fransk erstatter
Amerikaneren fylte 41 år i mai, og går trolig mot sin siste sesong. Franske Hugo Lloris seiler opp som den sterkeste kandidaten til å ta over etter den sympatiske amerikaneren.

Rykteme vil ha det til at Spurs for øyeblikket er i forhandlinger med Lyon om en overgang for den franske landslagskeeperen.

Fornøyd Villas-Boas
I et eksklusivt intervju med Tottenhams hjemmeside, forteller Andre Villas-Boas at han er svært fornøyd med de første dagene i klubben.

- Spillerne har vært veldig profesjonelle i måten de har jobbet på treningene de siste dagene. Det har vært veldig, veldig høy intensitet, forteller Villas-Boas.

34-åringen har tatt over jobben som manager for Spurs, kun 4 måneder etter at han fikk sparken fra Chelsea.

Til tross for fiaskoen på Stamford Bridge, tror portugiseren at han kan hjelpe Spurs med å kjempe om medaljer.

- Avstanden til toppen er veldig kort for denne klubben. Dette er mye takket være arbeidet som er gjort av tidligere trenerteam og styreformannen, sier Tottenham-manageren.

Portugiseren tok over den ledige managerjobben etter at Harry Redknapp noe overraskende fikk sparken i juni.

Onsdag ble det også klart at tidligere Tottenham-spiller Steffen Freud blir portugiserens assistent.

Se hele intervjuet med den nye Spurs-manageren under:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.