RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingebretsen  Godset-jobben

ANSATT PERMANENT: Bjørn Petter Ingebretsen. FOTO: NTB Scanpix
ANSATT PERMANENT: Bjørn Petter Ingebretsen. FOTO: NTB Scanpix Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Bjørn Petter Ingebretsen har fått jobben som hovedtrener i Strømsgodset på permanent basis.

Ingebretsen signerte tirsdag en avtale med drammensklubben som strekker seg ut 2018-sesongen.

- Jeg er veldig fornøyd og takknemlig over å få denne sjansen. Jeg gleder meg til å utvikle spillere og videreføre det Godset har vært gode på i mange år. Disse ukene har gitt mersmak, og særlig responsen fra publikum på Marienlyst har gledet meg stort, sier Ingebretsen til klubbens nettsider.

Han overtok trenerjobben i Godset på midlertidig basis ut inneværende sesong da David Nielsen valgte å fratre sin posisjon i mai. Sportssjef Jostein Flo er full av lovord om den jobben Ingebretsen har gjort siden den tid.

- Vi har fått en bedre struktur og en tydeligere spillestil med Bjørn Petter som hovedtrener. Enkeltspillere har også fått ut sitt potensial i større grad. Resultatene har vært gode, og Bjørn Petter har klart å skape en entusiasme både på og utenfor banen, sier han.

Ingebretsen får med seg tidligere Fredrikstad-trener Håkon Wibe Lund som sin assistent sammen med Thomas André Ødegaard.

Strømsgodset har vunnet seks av ni seriekamper etter at Ingebretsen overtok som hovedtrener. I øyeblikket er klubben nummer seks på tabellen i eliteserien. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere