*Nettavisen* Sport.

Ingen avklaring i Thioune-saken

Foto: Ellingsen, Tommy / NTB scanpix (TOMMY ELLINGSEN)

Vikings spillere og ledere har tatt 14 dagers ferie.

Derfor vil man vente med en avgjørelse om en mulig disiplinærsak overfor Makhtar Thioune, melder Stavanger Aftenblad.

Thioune pådro seg rødt kort da han møtte dommerkvartetten i gangen under tribunen etter kampen. Han skal ha vist samtlige av dem fingeren.

Selv hevder han imidlertid at han viste et nulltegn, noe som skal bety at dommeren er et null.

- Vi har ikke tatt noen beslutning om hva som skal skje i denne saken ennå. Nå avventer vi dommerrapporten, og vi må hente inn den informasjonen vi trenger for å få klarhet i hva som faktisk har skjedd, sier administrerende direktør i Viking Arne Larsen Økland.

- Det er en litt spesiell situasjon. Makthar skal 14 dager på ferie til Senegal, Kjell Jonevret reiser til Stockholm, mens jeg også skal ha ferie. Vi må gå gjennom saken på ny når alle er tilbake etter ferien, sier Larsen Økland.

En del som står fotballen i Stavanger nær mener sågar at Viking nå bør si opp kontrakten med senegaleseren som følge av et par disiplinærsaker etter at ham kom til klubben. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.