Ingen bud på superspissen

Foto: Getty Images / All Over Press

- Han ønsker seg bort, sier Bayern-sjefen.

Forrige sommer hentet Bayern München Mario Mandzukic og dermed fikk en annen Mario, Mario Gomez, hard konkurranse om spissplassen i klubben.

Under Jupp heynckes ledelse var det kroaten som ble foretrukket på topp, mens Gomez måtte tilbringe en del tid på benken.

Gomez hadde de siste sesongene blitt sett på som en av Europas heteste spisser, men forrige sesong ble en nedtur. Nå ryktes det at tyskeren ønsker seg bort.

Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge har også gått langt i å bekrefte at dette stemmer. Også spillerens agent hat snakket om en overgang i sommer.

- Vil bort
Men til tross for at Gomez burde være en attraktiv mann for mange klubber, kan Rummenigge nå fortelle at det ikke har tikket inn noen bud på måljegeren.

- Mario ønsker seg bort fra klubben. Han har gitt oss beskjed. Men enn så lenge har det ikke blitt noen overgang, sier Rummenigge til Sky Sports.

Den mektige Bayern-direktøren sier at Gomez fortsatt er med i planene til klubben som vant Champions League i vår.

- Mario vil returnere til Bayern og trene med oss, så får vi se hva som skjer. Det har ikke kommet inn noen bud verken fra Italia, eller klubber fra andre nasjoner, sier han.

- Vi må forholde oss rolig, og se hva som skjer. Om vi kommer til enighet med en annen klubb, er det ikke umulig at han forlater oss, sier Bayern-sjefen.

Serie A?
Både Fiorentina og Napoli ha vist interesse for spissen, mens det også skal ha vært interesse fra spanske klubber.

27 år gamle Gomez startet karrieren i Stuttgart, før han gikk til Bayern München i 2009. Han scoret henholdsvis 14, 39 og 41 mål på sine tre første sesonger der.

I den nylig avsluttede sesongen ble det 21 ligakamper og 11 ligamål. Totalt spilte spissen 32 kamper og nettet 19 ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.