RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen Cole for Arsenal

Sist oppdatert:
Ashley Cole er heller ikke denne gangen på benken når Arsenal skal spille fotballkamp.

KVELDENS KAMPER LIVE

Onsdag kveld tar Gunners imot Dinamo Zagreb i kvalifiseringen til Champions League. Arsenal leder med 3-0 etter den første kampen, og onsdagens batalje blir sånn sett kun en formalitet og en god treningsøkt for Arsene Wengers menn.

Fortsatt mulig med overgang
Ashley Cole, som ikke har spilt i år på grunn av sin krangel med klubben og sitt ønske om å spille for Chelsea, er imidlertid ikke med i kveld heller.

Chelsea har lagt inn et formidabelt bud på venstrebacken, samtidig som både italienske og spanske klubber visstnok overvåker situasjonen nøye. Og Wenger innrømmer at det ikke vil være særlig smart å bruke Cole i kvaliken, noe som mest sannsynlig vil ødelegge for en overgang.

- Muligheten for en overgang, er ikke lukket. Og hvis han spiller, går han neppe til et lag som spiller i Champions League, sier Wenger til Sky Sports. - Men det kan bli en overgang, men i øyeblikket befinner vi oss i ingenmannsland, legger han til.

Wenger lei
Wenger begynner å bli mektig lei av Cole-sagaen.

- Jeg vil veldig gjerne at det skal komme en avklaring, fordi man ønsker at det ikke skal være noen form for uro i spillergruppen. Det faktum at jeg bruker nesten enhver pressekonferanse til å snakke om spillere som ikke spiller, sier ganske mye. Det som er viktig, er spillerne ute på banen, sier han.

Jens Lehmann, Tomas Rosicky og Jose Antonio Reyes kommer heller ikke til å spille kveldens kamp på grunn av skader. Det kan åpne for Theo Walcott i startoppstillingen.

Her kan du følge Arsenal-Dinamo Zagreb direkte

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere