RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UTELATT: Martin Ødegaard er ikke tatt ut i Real Madrids tropp til mesterligakampen mot Sjakhtar tirsdag.
UTELATT: Martin Ødegaard er ikke tatt ut i Real Madrids tropp til mesterligakampen mot Sjakhtar tirsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Ingen Ødegaard i troppen mot Sjakhtar

16-åringen må se mesterligakampen fra sofaen.

Martin Ødegaard er blant de 25 spillerne Rafael Benitez kan velge til høstens mesterligakamper, men nordmannen er ikke å se i troppen til oppgjøret mot Sjakhtar Donetsk tirsdag.

Real Madrid-sjefen har navngitt 19 spillere som kan få spilletid i første gruppespillskamp hjemme mot ukrainske Sjakhtar. 16-åringen er ikke blant dem, selv om han er registrert for å spille turneringen.

Ødegaard er tiltenkt en plass på reservelaget Castilla på nivå tre denne sesongen. Til tirsdagens kamp er ingen fra B-laget tatt ut i troppen. Trolig vil ikke landslagsspilleren få sjansen i Europa før en sluttspillsplass er sikret.

Midtbanespilleren spilte søndag 45 minutter for Castilla. I ettertid av opptredenen har han fått kritikk for spillet sitt spanske medier. For en uke siden briljerte den tidligere Strømsgodset-spilleren i aksjon for det norske U21-landslaget mot England på Marienlyst. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere