Ingen fare med Gamsten

Foto: Tor Richardsen / SCANPIX

ULEVAAL TV 2 Nettavisen): Lite spilletid i Blackburn har tydeligvis ikke tæret på formen til Morten Gamst Pedersen. Men like etter 2-0-målet fikk han en smell i hodet og gikk ned for telling.

14.10.04 10:10

NORGE - SLOVENIA 3-0: - Det er ingen fare med meg. Det ble bare litt kaos på siden der, for pusten ble slått ut av meg. Så da klarte jeg ikke å få sagt at jeg var ok, sa englandsproffen etterpå.

Russiske gloser
Først signaliserte den norske legen for bytte, mens Gamst Pedersen gispet etter luft. Etter hvert fikk han overbevist legen om at det var forsvarlig å sende ham utpå igjen.

Da han entret matta igjen, slo han tilsynelatende av en prat med dommer Valentin Ivanov.

- Jeg prøvde meg på noen russiske gloser. Det er det eneste jeg husker. Og da smilte han bare, lo Gamst Pedersen til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Lovende kantspill
Og hodet var ikke noe problem etterpå. Tvert imot var Gamsten i perlehumør etter en meget god kamp på venstrekanten.

Ett mål, én målgivende, hard jobbing og gode initiativer fremover viste at han ikke har mistet formen tross få kamper i det siste.

- Det var gøy å spille i dag. Vi hadde stor variasjon i spillet.

Hareide ønsker kantspill som en sentral ingrediens i den retten landslaget skal servere publikum. Og spillet til unggutta Solli og Gamst Pedersen mot Slovenia lover godt for fortsettelsen.

Men Hareide krysser nok fingrene for at den tidligere Tromsø-spilleren får mer spilletid i England fremover, så han kan bevare formen frem til neste kvalikkamp i mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.