Ingen fare med Viking-Danielsen

TRØTTE BEIN: Andre Danielsen er klar til kamp mot Odd.

TRØTTE BEIN: Andre Danielsen er klar til kamp mot Odd. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

- Bare trøtte bein, sier Kjell Jonevret.

02.05.14 20:35

Det var under møtet med Aalesund torsdag at Vikings André Danielsen måtte av banen i det 80. minutt. Han ble erstattet av backkollega Håkon Skogseid.

Danielsen ble sittende på gresset etter en situasjon inne i Viking-feltet på stillingen 2-1 og måtte tåle en aldri så liten pipekonsert fra hjemmefansen.

Like etter gikk han altså av banen, med det som kunne tyde på en skade.

Viking-trener Kjell Jonevret forteller imidlertid til Nettavisen at det ikke er noen fare med den viktige forsvarsspilleren, selv om han måtte ut torsdag.

- Det var trøtte bein. Han er klar for kamp til mandag, sier svensken.

Det er godt nytt for Viking-fansen. Danielsen har nemlig vært i storform for klubben denne sesongen og imponert i sin nye posisjon på banen.

Under Jonevret har Danielsen blitt omskolert fra midtbanespiller til høyre back, noe som har fungert utmerket. Viking har vært svært solide defensivt.

På seks kamper har klubben kun sluppet inn tre mål. Da Torbjørn Grytten scoret mot siddisene torsdag, hadde laget spilt 457 minutter uten baklengs.

29 år gamle Danielsen har spilt i Viking siden 2003 og har også vært innom Bryne på lån, i 2005. Han har landskamper for Norge på U18-, U19, og U21-nivå, men har fortsatt til gode å få sjansen på Norges A-landslag.

Tre poeng mot tangotrøyene torsdag sørget også for at Viking henger bra med i toppen av Tippeligaen. Laget ligger på en sterk andreplass så langt.

Jonevrets menn står med 14 poeng, ett bak Molde som topper tabellen.

Viking møter Odds Ballklubb på Viking stadion mandag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.