Gå til sidens hovedinnhold

Ingen forklaring fra Rösler

René Klingbeil vet ikke hvorfor han kun fikk 27 minutter mot Vålerenga.

STAVANGER (Nettavisen): Viking-forsvaret var på gyngende grunn under mandagens oppgjør mot Vålerenga. Så ille var det at trener Uwe Rösler måtte gjøre drastiske grep.

- Det er ikke veldig vanlig at jeg tar spillere av banen før det har gått 28 minutter. Jeg skal ikke snakke med René om avgjørelsen i dag, men på torsdag, sier Rösler til Nettavisen og legger til:

- Men jeg tok Michael Mifsud av en gang etter ti minutter.

Selvtillit i Kina
Mot Vålerenga var altså turen kommet til René Klingbeil. Og selv om trekket skulle vise seg å være vellykket rent taktisk, var beslutningen vanskelig å svelge for den tapre høyrebacken.

- Fucking hell! Jeg har aldri blitt tatt av så tidlig i en kamp før. 27 minutter! Jeg kunne ikke tro det og det plager meg, sier en skuffet tysker til Nettavisen.

Humøret er likevel upåklagelig godt i Viking-leiren etter 2-3 tapet mot Vålerenga. Men hvordan står det til med selvtilliten?

- Den har falt ned på bakken. Jeg må grave et hull ned til Kina for å plukke den opp igjen nå, sier Klingbeil, som likevel røper at det hjalp å komme hjem til kjæresten etter kampslutt.

- Tar gjerne en prat
Han har ingen problemer med å innse at det var virkningsfullt å sette Børre Steenslid ut på backen og skyve Jørgen Horn inn i midtforsvaret.

- Han måtte gjøre noe, men på det tidspunktet kunne han plukket en hvilken som helst spiller av banen. Det var fem virkelig dårlige minutter, og de scoret tre mål. Det var helt utrolig.

- Uwe sier han skal prate med deg torsdag...?

- Det ser jeg frem til. Det gjør godt å snakke sammen.

Aktuelle mot LSK
Rösler hadde ingen problemer med å forsvare trekket dagen etter VIF-kampen. Løsningen kan bli brukt igjen til oppgjøret mot Lillestrøm.

- Både Børre og jørgen klarte seg bra. Det er bare å se på den siste timen mot Vålerenga, så skjønner du at de to er aktuelle mot Lillestrøm også, sier Rösler og legger til:

- Børre var god og solid. Han har spilt godt for oss på høyrebacken tidligere også, sier Rösler.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg