Ingen Godset-avtale for Tagbajumi

FÅR IKKE FORTSETTE: Marco Tagbajumi blir etter det Nettavisen erfarer ikke å se i Godset etter søndagens serieavslutning. Drammens-klubben ønsker ikke å benytte seg av kjøpsopsjonen.

FÅR IKKE FORTSETTE: Marco Tagbajumi blir etter det Nettavisen erfarer ikke å se i Godset etter søndagens serieavslutning. Drammens-klubben ønsker ikke å benytte seg av kjøpsopsjonen. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Ble klart etter møte lørdag.

07.11.15 15:59

Etter det Nettavisen erfarer så vil Strømsgodset ikke ta i bruk opsjonen i Marco Tagbajumis låneavtale. Godset og Tagbajumis moderklubb, AEL Limassol, hadde en avtalt sum om drammensklubben skulle ville gjøre avtalen permanent, men den tar de seg ikke bruk av.

Tagbajumi har scoret fire mål på ni kamper for drammenserne denne sesongen og skal etter det Nettavisen erfarer ha ønsket å bli værende i klubben, men vil nå slutte seg til Limassol ved sesongslutt.

Ifølge kilder vil Strømsgodset ta farvel med Tagbajumi etter morgendagens kamp mot Vålerenga på banen og takke han for innsatsen denne sesongen. Det skal ikke foreligge noe annet bud fra norske klubber for Tagbajumi, som har kontrakt med Limassol ut mai 2017.

Leiesoldat
Tagbajumi kom til Strømsgodset i august og har siden levert en scoring hver 64.minutt for klubben. Han scoret to mål mot Haugesund i hjemmedebuten, og ble også av ange kåret til kampens beste spiller borte Sandefjord sist runde.

Videre har den italiensk-nigerianske spissen gjort seg bemerket for arbeidsinnsatsen på banen, og til å gi drammenserne energi mot slutten av kamper.

Europacup-erfaring
Fra sin tid i kypriotisk fotball har Tagbajumi vært toppscorer med Ermis Aradippou før overgangen til toppklubben AEL Limassol. Der leverte han fire mål på åtte kamper sist sesong før overgangen til Godset.

Tagbajumi har også erfaring fra spill i Europa. Med Limassol spilte han Champions League-kvalifisering mot Zenit St. Petersburg, mens han også har spilt Europa League-kvalifisering mot Tottenham Hotspur.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=326mk6lGADSPjeZrN8itmHv4QHXK9wVBliUz96CVmE-i6QditACXzs_8P3CLCzM-JRnSbhjXwFgrFJVN4kgXJODKwOJ30PHb&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.