RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen grunn til bekymring for United-fansen

David De Gea kan snart juble for ny kontrakt. FOTO: NTB scanpix
David De Gea kan snart juble for ny kontrakt. FOTO: NTB scanpix Foto: Richard Sellers (Pa Photos)
Sist oppdatert:
David de Gea nærmer seg ny kontrakt.

Etter at tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes ble klar for Manchester United tidligere i uken, har det hersket bekymring hos United-fansen om det er første steg på vei bort for lagets beste spiller denne sesongen, David de Gea.

Real Madrid har vært ute etter United-keeperen, og det har blitt spekulert i om de Gea skulle bli brukt i en byttehandel mot at Gareth Bale kommer motsatt vei.

Det skal imidlertid ikke være grunn til å frykte det, skriver Daily Mail.

David de Geas nåverende kontrakt går ut slutten av 2015/16-sesongen, men Manchester United føler se sikre på at den de Geas skriver under på ny kontrakt i nærmeste fremtid.

Louis van Gaal har hele tiden vært klar på at Valdes er hentet til klubben som reservekeeper. Valdes selv er klar over situasjonen, og mener keeperkollegaen, de Gea, er verdens beste keeper for øyeblikket.

- Jeg mener at akkurat nå, så er David de Gea verdens beste keeper, sier Valdes til Machester Uniteds egen TV-kanal (MUTV).

Etter flere superkamper med tier på børsen i flere engelske medier, blant annet mot Southampton og Liverpool hevder flere at ingen keeper i verden er bedre enn David de Gea.

Likevel er Bayern Münchens Manuel Neuer nominert som verdens beste keeper for hans prestasjoner i 2014. De to andre nominerte er Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Kåringen foregår i Zürich 12. januar.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere