500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Ingen kjøpefest for Mourinho

José Mourinho avviser at han har planer om å hente inn et drøss med nye stjerner foran neste sesong.

På en pressekonferanse tirsdag avviste den nye Inter-manageren José Mourinho at han har planer om å hente inn et drøss med nye stjerner foran neste sesong.

- Når man leser hva pressen skriver, skulle man tro at jeg ønsker meg en stall på rundt 60 spillere foran neste sesong. Det er ikke sant.

- Jeg er en stor beundrer av de spillerne vi allerede har. De er en fantastisk gjeng og jeg ser ingen grunn til å gjøre noen drastiske endringer i spillerstallen. Vi trenger muligens to-tre spillere for å skape større konkurranse på noen plasser, men det er alt, sier Mourinho ifølge Reuters.

Den profilerte portugisiske manageren ble offentliggjort som ny trener for den italienske storklubben mandag, etter at det lenge hadde vært spekulert i at han var klar for klubben.

De samme spekulasjonene har også linket en rekke superstjerner til klubben, blant annet flere av Mourinhos tidligere spillere i Chelsea.

Både Frank Lampard, Ricardo Carvalho, Michael Essien og Didier Drogba har vært i Inters søkelys så langt denne sommeren.

Mourinho går langt i å bekrefte at noen av disse spillerne kan være aktuelle for hans nye klubb.

- Som en konsekvens av at jeg har et veldig godt forhold til mange av Chelseas spillere og de fleste av dem fortsatt ønsker å spille for meg, synes jeg det er naturlig at disse spillerne blir linket til Inter, sier Mourinho.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser