RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Ingen Liverpool-kontakt med Rijkaard

Sist oppdatert:
Frank Rijkaard har ikke hørt et pip fra Liverpool, hevder agenten.

Det siste døgnet har det versert en rekke rykter om at Roy Hodgsons dager i Liverpool allerede skal være talte. Ifølge spekulasjonene vil den tidligere Halmstad-treneren trekke seg etter torsdagens møte med italienske Napoli i Europaligaen.

Frank Rijkaard, som nylig avsluttet sin kontrakt med tyrkiske Galatasaray, har blitt nevnt som en mulig kandidat til jobben om den skulle bli ledig, men det avvises nå av trenerens agent.

Agent Perry Overeem kan fortelle at hans klient ikke har blitt kontaktet av Anfield-klubben, og at den tidligere Barca-treneren ønsker å bruke god tid før han bestemmer seg for ny jobb.

- Vi har ikke blitt kontaktet, sier agenten til Sky Sports.

- Om de skulle ta kontakt, så vil vi vurdere et tilbud da. Men akkurat nå er det bare rykter uten sannhet, fortsetter agenten.

Liverpool har fått en meget tung sesongstart, og ligger under nedrykksstreken i Premier League. Ifølge rapporter skal også flere spillere nå være misfornøyde med Hodgsons metoder.

En annen grunn til at det nå spekuleres heftig i at Merseyside-klubben vil hente inn en ny manager er at klubben nylig fikk nye eiere, og at de ønsker å hente inn sin «egen» mann til jobben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere