RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Javier Soriano (AFP/Scanpix)

Ingen Messi, ingen Villa

Sist oppdatert:
Barcelonas VM-stjerner spiller ikke mot Vålerenga.

Det skulle bli en stjernespekket aften på Ullevaal torsdag kveld når selveste Barcelona kommer til Norge for å møte Vålerenga i treningskamp.

Men alle som hadde gledet seg til å se Messi, Villa, Xavi og Iniestea, blir dessverre skuffet.

Les også: Kan ikke garantere at Messi kommer

Mandag skriver nemlig FC Barcelona på sin hjemmeside at franske Eric Abidal er den eneste av klubbens VM-spillere som slutter seg til treningsgruppen denne uken.

Heller ikke klubbens beste juniorer er med. De er nemlig opptatt med G19-EM.

Kanskje Zlatan
Helt stjernefritt blir det likevel ikke. Blant annet er det gode muligheter for å få se svenske Zlatan Ibrahimovic – om han da ikke blir solgt fra Barcelona i løpet av uka. Også Gabriel Milito blir sannsynligvis å se, ettersom han ble vraket fra den argentinske VM-troppen.

Her er spillerne som for øyeblikket trener med A-gruppa: José Manuel Pinto, Maxwell, Gabriel Milito, Adriano, Víctor Sánchez, Seydou Keita, Aliaksandr Hleb, Bojan Krkic, Zlatan Ibrahimovic, Jeffren, Oier Olazábal, Rubén Miño, Jordi Masip, Albert Dalmau, Sergi Gómez, Armando Lozano, Marc Muniesa, Martí Riverola, Ilie Sánchez, Sergi Roberto, Tello, Benja, Jonathan Soriano, Nolito, Cuenca, Jonathan dos Santos, Edu Oriol og altså Eric Abidal.

Stjernene skulle komme
At bare et fåtall stjerner kommer, er stikk i strid med hva Vålerenga har kommunisert ut i markedsføringen av kampen. Flere tusen billetter er solgt til en stykkpris på 595 kroner.

- Man kan aldri garantere noe i slike sammenhenger, det vet vi av erfaring. Det kan være forhold som skader og overbelastning som gjør at enkelte ikke spiller. Men vi har tett dialog med Barcelona, og når de sier de kommer med sine beste spillere, så ser jeg ingen grunn til ikke å stole på dem. Dette er tross alt Barcelonas eneste kamp i Europa før sesongstart, sa VIFs kommersielle direktør Søren Eriksen til Nettavisen i juni.

Barcelona reiser for øvrig tur-retur Oslo på dagen for å spille kampen som starter kl. 19.00.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere