RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen nåde for Evra

Foto: THEMBA HADEBE (Ap)
Sist oppdatert:
Det blir ikke noe snarlig comeback på landslaget for backen.

Det var under sommerens VM-sluttspill i Sør-Afrika at kaptein Patrice Evra og hans Frankrike-lagkamerater stjal overskriftene da de nektet å trene etter at Nicolas Anelka ble sendt hjem.

Stuntet skapte voldsomme reaksjoner i hjemlandet, og det hjalp ikke akkurat på at nasjonen røk hodestups ut av gruppespillet etter å ha levert tre svake kamper, samt masse kaos og bråk.

I etterkant av opptrinnet ble Anelka utestengt fra landslaget i hele 18 kamper for angivelig å ha skjelt ut trener Raymond Domenech i pausen av Mexico-kampen, mens Manchester Uniteds solide venstreback fikk fem kampers karantene.

Evra varslet imidlertid at han ville anke avgjørelsen, men det til liten nytte. Torsdag bestemte nemlig det franske fotballforbundet at dommen mot Frankrikes kaptein i VM opprettholdes.

Dette betyr at Manchester United-stjernen vil gå glipp av flere av landets EM-kvalifiseringskamper på veien på Polen og Ukraina i 2012, men han vil være tilbake før turneringen starter.

Frankrike, nå under ledelse av Laurent Blanc, åpnet kvaliken med å tape 1-0 for Hviterussland, men slo tilbake Bosnia ble slått 2-0 tirsdag etter mål av Karim Benzema og Florent Malouda.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere