RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen norskehjelp til RBK

Foto: Jens Nørgaard Larsen / Scanpix
Sist oppdatert:
Ståle Solbakkens FCK videre etter høydramatisk oppgjør i Parken.

FCK-BATE Borisov 3-2: FC København var en av de lagene Rosenborg hadde et visst håp om kunne ryke ut av onsdagens Champions League-runde. Det ville bety at Rosenborg ville få bedre seeding i den (eventuelle) fjerde og siste kvalifiseringsrunde til gruppespillet, men Ståle Solbakkens mannskap ville det annerledes.

Etter 0-0 i Hviterussland tok hjemmelaget en oppskriftsmessig ledelse i København da Cesar Santin elegant chippet inn 1-0 tidlig i førsteomgangen. William Kvist doblet ledelsen før en halvtime var spilt, og man kunne begynne å åpne seiersbrusen i den danske hovedstaden, men bortelaget hadde på langt nær gitt opp.

Før pauseteen var ferdigkokt hadde hviterusserne utlignet til 2-2, ved henholdsvis Artem Kontsevoy og Pavel Nekhaichik.

Solbakkens mannskap gikk på en sjokktap mot kypriotisk motstand i fjor, nå var det BATE Borisov som var videre på bortemålsregelen, men Ståle Solbakken fikk strammet opp mannskapet i pausen. Da timen var rundet, prikket Dame N'Doye inn dagens tredje FCK-scoring, noe som også holdt for avansement for københavnerne.

Da var trøndernes andre håp (med hensyn på bedre seeding) Sparta Praha, men tross to utvisninger gjorde også tsjekkerne sin jobb, og vant 1-0 i Polen og 2-0 sammenlagt. Her finner du alle onsdagens resultater i Norges kjappeste livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere