RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Ingen ønskeliste fra RBK-spillerne

Sist oppdatert:
EINDHOVEN (TV 2 Nettavisen): Ola By Rise forsvinner. Og Rosenborg-spillerne har stort sett en mening om hvem som bør overta. Men ledelsen får ingen ønskeliste.

Mens Nils Skutle satt i Gent og forhandlet med Trond Sollied om trenerjobben i Rosenborg, ankom RBK-spillerne Eindhoven for mesterligakampen mot PSV.

Sier lite
Ingen av spillerne TV 2 Nettavisen snakket med på flyplassen i Eindhoven mandag formiddag, var særlig villig til å røpe ønskene om hvem de vil ha som ny trener etter Ola By Rise.

- Ingen kommentarer, sier Frode Johnsen. – Det er best slik, så slipper det å bli så mye fram og tilbake på det. Vi stoler på at klubben har folk som ordner sånt. Vi får vente og se hvordan det går.

- Har dere spillere fremmet en ønskeliste over hvem dere kan tenke dere som trener?

Ingen liste
- Nei, det har vi ikke. Vi har naturligvis snakka litt ossimellom om hvem vi ønsker. Men vi har ikke konkret satt ned noen liste, sier Johnsen til TV 2 Nettavisen.

Heller ikke Jan Gunnar Solli vil si noe om hvem han vil ha som trener.

- Det får noen andre ta seg av. Jeg vil ikke uttale meg om hvem som jeg vil ha som trener. Det spiller selvsagt en rolle hvem det blir, men vi må la de som har greie på sånt forhandle, sier han.

Fortsetter
Det var meningen at Rune Bratseth skulle reise ned til Gent i løpet av dagen dersom forhandlingene skred langt framover. Nå valgte Bratseth å holde seg i Eindhoven, men hadde løpende kontakt med Skutle og Sollied.

Klokken 17.00 skal Bratseth informere pressen om fortgangen i forhandlingene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere