RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Martin Rickett (PA/Scanpix)

Ingen Rooney-avgjørelse

Sist oppdatert:
Hektisk møtevirksomhet på Old Trafford uten resultat.

- Jeg kan bekrefte at vi har avholdt flere møter i dag der spillerens representanter har vært til stede, opplyser Manchester United-direktør David Gill ifølge Sky Sports torsdag kveld.

Det var ventet at Wayne Rooneys skjebne i klubben vill bli avgjort under torsdagens møter, men enn så lenge har ikke partene kommet til enighet om hva som er den beste løsningen.

Ønsker seg bort
Både United og Rooney har tidligere denne uken bekreftet at spissen ønsker seg bort fra Old Trafford, og etter alle solemerker kommer han til å bli solgt så fort overgangsvinduet åpner.

Rooney-saken har skapt voldsomme reaksjoner blant fansen, og det har heller ikke hjulpet at pressen til stadighet har linket den tidligere Everton-spissen med erkerival Manchester City.

Bakgrunnen for at Rooney nå ønsker seg bort skal være en uenighet med manager Sir Alex Ferguson, men onsdag opplyste spissen om at han ønsker seg bort fordi han mener United ikke lenger matcher hans ambisjoner som fotballspiller.

- Avgjørelse snart
- Vi er klare over at det er stor interesse rundt hva som skjer med klubben akkurat nå, men enn så lenge har vi ikke kommet til noen avgjørelse angående Rooney, forteller David Gill.

- Men det vi kommer fram til på disse møtene vil bli offentliggjort så fort det er klart, i den nærmeste framtid. I mellomtiden ber vi fansen om å vise tålmodighet, sier United-direktøren.

Rooney var ikke på banen da United slo Bursaspor 1-0 i Mesterligaen onsdag kveld, og flere eksperter tror spissen allerede har spilt sin siste kamp for de røde fra industribyen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere