Gå til sidens hovedinnhold

Ingen vinnere på Anfield

Kriserammede Liverpool vinner ikke i dag heller. Sjekk våre oddstips.

Søndagens meny:
Tipping: Barca jager sin trettende strake
Odds: Qatar gjør jobben på hjemmebane
Odds: Lesernes oddstips søndag
Lotto: Har du vunnet 5,3 millioner?
Trav: Eirik Høitomt på tokt i nord

Søndagens langoddsprogram består av 78 objekter og fire spennende oppgjør fra Premier League står på menyen. Ellers er det selvsagt kamper fra Serie A i Italia, både Barcelona og Real Madrid er på listen. Det er vintersport fra både langrenn og skiskyting, bandy, ishockey og en del håndballkamper fra håndball-VM.

Tipsene våre lørdag vil neppe gå inn i historien som de beste, en scoring fra enten Burnley eller Norwich i sluttminuttene hadde endret på det. Det er bare å ta nye tak, det kommer alltid dager der man ikke treffer uansett hvor godt forberedt man er.

Det er dessverre langt mellom godbitene denne søndagen, men vi har valgt en litt annen vri.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Vi starter på Anfield og lokaloppgjøret mellom Liverpool og Everton. Uten tvil de to største skuffelsene i Premier League denne sesongen. Plassert som henholdvis 12 (Everton) og 13 på tabellen er det nå 20 poeng opp til ledende Manchester City. Det betyr også at ingen av lagene kommer til å kjempe om de attraktive Champions League-plassene, og etter å ha sett Liverpool i en del kamper denne sesongen, er det ingen grunn til å tro på noen vesentlig bedring, selv om antifotballens far Roy Hodgson fikk sparken.

David Moyes og hans Everton var regnet som en outsider bak de store denne sesongen, men med 10 uavgjorte på 21 kamper er toget gått også for Everton. Kun fem kamper er vunnet, og labre 23 mål er scoret. Men kun seks tap er faktisk like bra som Chelsea.

Hjemmelaget må igjen klare seg uten Steven Gerrard som fortsatt er suspendert. Bortsett fra langtidsskadde Jamie Carragher har ellers Liverpool-manager Kenny Dalglish alle tilgjengelige. En midtbane bestående av C Poulsen, Lucas, Meireles og Jovanovic som han startet med mot Blackpool, må vi da tro han ikke kan gjøre igjen. 6-2-2 hjemme på Anfield er jo ikke så aller verst. Det er på bortebane Liverpool har sviktet.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

For Everton er fortsatt Tim Cahill på Asia Cup med Australia. Landslagsstopper Phil Jagielka er ikke friskmeldt. Yakubu er reist til Leicester. 2-6-3 er fasiten etter elleve bortekamper for Everton.

Det står 5-5-0 på de siste ti innbyrdes seriekampene på Anfield, og vi har veldig god tro på at en ny poengdeling er sannsynlig.

Dette er en kamp ingen av lagene verken har råd til eller vil til tape, og da ender ofte med uavgjort. 3,15 på ett poeng til hvert av lagene kan spilles som singel og vi kjøper.

Spilleforslag 1 søndag:
Kamp 26 Liverpool - Everton 2,10 3,15 3,15
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED