Ingenting stopper Rosenborg

Foto: Josefsen, Jon-Michael (Scanpix)

Hjemmeseier på Lerkendal er en forutsetning for 12 rette i dagens tippetips.

09.07.11 10:25

Lørdagens meny fra Sportspill
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Kvik Halden knuser Steinkjer
Oddstips 2: Nå vinner Brasil
Lesertips: Del en god idé og hjelp andre
Travtips: V75 Momarken

Lørdagskupongen er satt sammen av norsk fotball fra tre av våre fire øverste nivåer. Tippeligakampen mellom Rosenborg og Strømsgodset vises på TV 2 Zebra klokken 18.00.

Bonuspotten er oppe i 1.600.000 kroner. Denne tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong. Leveringsfristen er klokken 15.55.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Rosenborg - Strømsgodset
Tippeligaen. Rosenborg ser ut til nærme seg den linjen de kjørte hele forrige sesong, da de knapt tapte. Nå står de med fine 3-2-0 på de fem siste, og har ikke tapt siden 16. mai-kampen mot Haugesund. Sakte men sikkert kryper trønderne oppover tabellen, og med seier i denne forskjøvede kampen, begynner de å kjenne lukten av medaljer igjen.

Det kjøpes og selges i Trondheim. Mohammed Awal-Isah er på vei inn fra serbiske Røde Stjerne, mens Per Ciljan Skjelbred drar til Hamburg, men først i januar. Når det gjelder dagens tropp, ligger det an til at Rade Prica (a) hviles, selv om han selv en stund mente han kunne spille. Det medisinske apparatet tar ingen sjanser, og vil heller ha ham fit for fight til Breidablikk-kampen onsdag. Fredheim Holm er også ute med skade. Da ligger det an til samme lag som slo Sarpsborg 4-0 forrige lørdag, i følge Adresseavisa:

Daniel Örlund - Mikael Lustig, Jim Larsen, Simen Wangberg, Mikael Dorsin - Jonas Svensson, Fredrik Winsnes, Markus Henriksen, Per Ciljan Skjelbred - Mushaga Bakenga, Morten Moldskred.

Godset spilte 2-2 borte mot Vålerenga i sin siste bortekamp. De skapte en del sjanser, men store deler av kampen ble de presset ganske langt bakover av VIF. På overtid klarer likevel innbytter Keita å sette 2-2, og Godset skal vel være fornøyd med det ene poenget. De skal ha for at de kjemper hele veien, men på begge scoringene sine hjelpes de godt på vei av svakt markeringsspill av VIF-forsvaret. Før det hadde de tapt både i Kristiansand og på Lillestrøm. Også denne sesongen kjemper Godset i toppen, med sin flotte poengfangst i Drammen. På bortebane har de prøvd seg bare fem ganger, og har 1-1-3 på disse. Forrige sesong røk de 0-3 på Lerkendal, men da var RBK nærmest uslåelige.

Lars Christopher Vilsvik (m) står over med skade. Dette er troppen:

Lars Stubhaug, Adam Larsen Kwarasey, Glenn Andersen, Lars Sætra, Kim André Madsen, Krister Aunan, Alexander Aas, Muhamed Keita, Stefan Johansen, Øyvind Storflor, Jo Inge Berget, Ola Kamara, Fredrik Nordkvelle, Mads Ryghseter, Mohammed Abu, Eirik Markegård, Anders Ågnes Konradsen, Alfred Sankoh, Razak Nuhu.

Vi kan ikke se Strømsgodset vinne på Lerkendal. Kan de klare uavgjort? Det blir vanskelig, for Rosenborgs forsvar fungerer bra for tiden, og her tror vi Godset får svært få og små sjanser til å score, sammenlignet med det de fikk av Vålerenga på Ullevål sist. Rosenborg er på gang, og vi markerer H i kamp 1.

Byåsen - Lørenskog
Fair Play-Ligaen avdeling 1. Byåsen er ute av form. De har 0-3-2 på sine fem siste, og poengfangsten, spesielt på bortebane, ser ikke ut til å holde til en topplassering. På hjemmebane har de 3-3-0, det er jo flott. Lagene de har slått, Steinkjer, Strindheim og Nesodden, er ikke blant de aller sterkeste bortelagene. Vi hadde høye forventninger til Byåsen før sesongen, for de så ut til å ha stor kapasitet i troppen. Nå setter vi et spørsmålstegn.

Det skal stå bra til med laget, ut fra det vi leser av kampreferater. Byåsen har et fint angrepspar i Torgeir Dahle og Alex Nynes, og de er et lag som alltid scorer mål. Vi har ikke sett noen tropp i skrivende stund.

Lørenskog er a poeng med Kvik Halden i toppen av denne jevne avdelingen. Vi husker hvordan de har slitt på bortebane mange sesonger, men nå står gutta fra Skævven med sterke 2-3-0 på bortebane. Lørenskog trenger alle poeng de kan karre til seg, for det ligger i kortene at Kvik Halden kommer til å vinne de aller fleste gjenstående kampene. De seneste bortekampene har gitt 3-3 mot Strindheim og 1-1 mot Stabæk 2. Dette er ikke fryktinngydende sterkt, men forrige runde slo man daværende avdelingsleder KFUM 2-0 hjemme, i det Lørenskog selv kalte "siste kamp før ferien". Kampreferatet oppsummeres med at man nå kan gå inn i ferien med 23 poeng og tabelltopp. Hei, Lørenskog, det er kamp i dag også - den siste før ferien.

Lørenskog stilte et godt lag sist. Vi kan ikke se at det kom nye skader, og de fikk kun ett gult. Da forventer vi noenlunde samme lag i dag.

2-2 for Byåsen igjen? 1-2? Dette har alle forutsetninger for å kunne bli jevnt. Begge lag spiller mye uavgjort. Byåsen har skuffet litt, men er uten tap på hjemmebane. Lørenskog har slitt mot svakere lag enn Byåsen, men de er uten tap på bortebane. Siden hjemmelaget er favoritter på folkerekka i skrivende stund, går vi for UB i kamp 2.

KFUM Oslo - Nesodden
Fair Play-Ligaen avdeling 1. KFUM ble vippet ned fra tabelltoppen da de tapte 0-2 på Lørenskog forrige lørdag. Selv betegner de kampen som svak, og de klarte ikke skape så mange sjanser, som de ellers er så gode til. Skal vi tro Nordstrands Blad, var dette en av KFUM sine svakeste kamper denne sesongen. Men de fortsetter å kjempe i toppen, i år som i fjor. 3-2-0 på hjemmebane er fasit for laget som spiller sitt eget spill, der ballbesittelse og futsal er to stikkord. Opprykk bryr de seg ikke om, men de er glade i å vinne.

Håkon Haga og Tor Øyvind Reinemo var ikke med sist. Vi vet ikke om de er tilbake nå.

Nesodden startet sesongen forrykende, men ganske typisk, og i likhet med en del andre nyopprykkere, faller prestasjonsnivået når sesongen nærmer seg halvspilt. 1-0-4 på de fem siste er ikke godt nok. Man skulle kanskje ønske man kunne fordelt scoringene litt jevnere utover, for den ene seieren kom med 8-0 over fortapte Steinkjer. Etter det har man røket 0-1 for Stabæk 2 i en kamp man spilte bra, og nå sist meget skuffende 1-2 på hjemmebane for det ellers svake bortelaget Strindheim, i en kamp man var svake og manglet "innsats, engasjement og innstilling", i følge lagets blogg. Nesodden har 2-0-4 på bortebane, og formen ser mystisk ut.

Nesodden meldte om skadefritt lag tidligere i uka.

Dagens motstandere har én ting til felles i dag. Begge skal reise kjerringa etter svake kamper forrige runde. På hjemmebane, og med den kvaliteten de har i laget, gir vi KFUM desidert størst sjanse til å lykkes. H i kamp 3.

Steinkjer - Kvik Halden FK
Fair Play-Ligaen avdeling 1. Med 0-0-9 på de ni siste og målscore 11-45 på disse, begynner det å bli vanskelig å ta dette Steinkjer-laget seriøst. Klubben kåret sin egen keeperen Ola Hermann Opheim til kampens beste spiller i 0-8-tapet for Nesodden, så da gjør man seg sine tanker om hva de 10 utespillerne presterte. Her må det store endringer til før det blir poeng igjen, og vi kjenner ikke til at det er tatt grep. Dette er siste kamp før ferien, så dette får man bare komme seg gjennom uten å slippe inn tosifret, og så ta ferien til hjelp og håpe på en bedre andre halvdel av sesongen.

Etter at Kvik Halden knuste Lørenskog 5-1 i Lørenskog, har de satt på turboen og inntatt tabelltoppen. De har 4-1-0 på de fem siste, og de vinner gjerne med tre-fire måls marginer. Borte mot Ull/Kisa ble det bare 1-1. Kvik Halden sier det så godt selv, i sin forhåndsomtale:

"....Dermed kan man trygt si at Kvik Halden er soleklare favoritter foran kampen der serielederen møter tabelljumboen, og Kvik Halden har vel neppe vært i denne situasjonen siden laget var i 3. divisjon. Der fikk Kvik-trener Ørjan Christiansen og co rikelig med erfaring med å være favoritter foran en fotballkamp. Erfaring som kan være gull verdt når Kvik Halden reiser til Guldbergaunet. Derfor er ikke Christiansen redd for at Kvik Halden skal gå på en smell mot nettopp Steinkjer.- Nei. Vi er veldig konsentrerte og bevisste på at dette blir en tøff bortekamp og tar på ingen måte lett på Steinkjer. Vi skal tåle å være favoritter, men er samtidig ytterst observante på at ingen kamper i denne divisjonen er enkle, sier han."

"Kvik Halden stiller sannsynligvis med det samme laget som mot Levanger sist og reiser til Nord-Trøndelag med 17 spillere", melder klubben på sin nettside.

Klar borteseier på Guldbergaunet. Er det større sjanser for tosifret seier til bortelaget, enn poeng til hjemmelaget? Kanskje ikke, men 0-5 vil ikke overraske. B i kamp 4.

Strindheim - Moss
Fair Play-Ligaen avdeling 1. Strindheim røk 0-4 for KFUM i sin forrige hjemmekamp, og er bare middels med sine 2-2-2 på hjemmebane. Men de scorer mål, og de har 3-3 mot Lørenskog, 2-2 mot Ull/Kisa samt klare seire over Nardo og Steinkjer på Myra kunstgress den siste tiden, og er et habilt hjemmelag. Fin 2-1 borteseier på Nesodden forrige runde, og nå ønsker man selvsagt å avslutte vårsesongen i samme stil.

Joakim Solem (m) har dratt til Frøya. Tomålsscoreren fra sist, Steinar Gjersvoll, er suspendert i dag. Det var flere fravær i laget forrige runde, og klubben melder også i dag om "en skadeliste og forfall like lang som et vondt år." I den sammenheng passer det å nevne at Strindheim tradisjonelt er en klubb som er gode på å utvilke egne talenter, og gang etter gang dyrker frem og graver opp juniorer som kommer innpå og redder dagen. Og så forsvinner de til større klubber, men det er en annen historie.

Til tross for at Moss var en Adecco-klubb forrige sesong, er man blitt et nummer for små på dagens nivå. 1-1-4 på bortebane holder ikke hvis ambisjonen er opprykk, men det er den kanskje ikke. I det siste har Mossegutta hvetfall scoret mange mål, og 3-1-1 på de fem siste er ikke galt. Det ble 3-3 hjemme mot Stabæk 2 sist, der Jon André Fredriksen scoret fra 60 meters hold, og 5-3-seier i Steinkjer før det.

Her er vi i tvil. Vi ser jo at Moss viser klare tegn til bedring, de scorer mer, spillerne viser selvtillit og resultatene begynner å komme. Samtidig har Moss skuffet så mange ganger, at selv mot et skaderammet hjemmelag blir det for beinhardt å gå for den rene borteseieren. Vi lander på HUB i kamp 5.

Sjekk ut den nye LIVE-tjenesten for all sport!

Ullensaker/Kisa - Nardo
Fair Play-Ligaen avdeling 1. Arne Erlandsens Ull/Kisa er et av flere lag som kjemper i toppen. Etter at det ble 1-1 i toppkampen mot Kvik Halden, ble det bare 2-2 borte mot Tiller, i en kamp Erlandsens menn kunne og burde vunnet. Nå er de to poeng bak teten, og i dag kreves det seier. 3-3-0 er fasit på hjemme på Jessheim Stadion.

Troung Tran er tilbake fra suspensjon.

Nardo ligger to poeng over nedrykk i denne jevne avdelingen. Noe stort bortelag har de ikke vært hittil denne sesongen, det har blitt 1-1-4 på seks spilte bortekamper. Vi noterer at de tre siste kampene har gitt 1-2-0, og årets første borteseier kom mot Tiller 18. juni, før det ble 1-1 på Lørenskog.

Toppscorer Emil Lynum (a) er suspendert i dag, ellers er laget fulltallig, meldes det på klubbens nettside.

Kisa slipper nesten ikke inn mål på Jessheim, mens Nardo scorer sjelden på reise, spesielt på reiser utenfor Trøndelag. Vi tror hjemmelaget er sterke nok til å ta tre nye poeng i opprykksstriden. H i kamp 6.

FK Senja - Kjelsås
Fair Play-Ligaen avdeling 4. Senja er gode både borte og hjemme, og etter snart halvspilt sesong er de bare 5 poeng bak avdelingsleder Skeid. De har spilt mange kamper i nord den siste tiden. Det ble tap 2-4 hjemme for gode Tromsdalen, før man slo til med en fin 4-1-borteseier mot Tromsø 2, og det med noe redusert mannskap også. Senja har 3-0-2 på hjemmebane, og de har kun tapt for topplagene Skeid og Tromsdalen.

I dag returnerer Christian Arnesen (f) og Glenn Martin Andreassen (a) fra suspensjon, mens Mats Tunstad (a) skal være bra etter skaden han pådro seg mot TIL2.

Kjelsås er i godt slag med 3-1-1 på sine fem siste, men 2-2 hjemme mot VIF2 forrige runde var de ikke fornøyd med. Slurv og ubesluttsomhet i alle ledd gjorde at en opplagt trepoenger røk. Kjelsås har tatt to fine 4-1-borteseire mot Skarp og Harstad i sine to siste bortekamper. Så lang reisevei gir tydeligvis ikke noe negativt utslag på innsatsen.

Anders Osmunddalen var ute mot VIF2 sist, ellers var skadesituasjonen som tidligere, melder klubben på sin nettisde. I dag må høyreback Stian Pettersen stå over på grunn av to gule og dermed rødt kort sist, så det er ikke noe toppet Kjelsås som flyr nordover.

Dette bør jo Senja kunne vinne, da de kan stille sterkt og er et lag i medvind. Men vi frykter som vanlig uavgjort når Kjelsås er i aksjon. HU i kamp 7.

Skarp - Harstad
Fair Play-Ligaen avdeling 4. Nyopprykkede Skarp fra Tromsø har ikke fått det enkelt på dette nivået. De la på til 3 poeng totalt da de spilte 1-1 borte mot Hasle/Løren forrige runde. Men med 0-3-9 totalt etter snart halvspilt sesong, er fergen i realiteten gått. Skarp scorer forsåvidt en del mål, og mange av tapene er knepne, så de er ikke noe slaktoffer, de bare vinner ikke.

Vi har ingen lagnyheter fra Skarp-hold. Laget ledes av Ron Johansen, han tok over så sent som i mai, og har ikke klart å trylle ennå.

Harstad er tre plasser og 11 poeng over Skarp på tabellen. De varierer i prestasjonene, og i det siste har pilen pekt bratt oppover. 2-1 over Hasle/Løren, 1-1 borte mot avdelingsleder Skeid og 1-0 over sterke Ørn-Horten er flotte resultater. Harstad har 2-2-2 på seks bortekamper.

Fredrik Notice (a) returnerer etter fire kampers skadefravær. Martin Kaarbø meldes usikker med en strekkskade fra Ørn-kampen. Langtidsskadde Esben Bjøri (m) , Daniel Edvardsen (m) og Kåre Harald Arntsen er klare først til høsten.

Vi var innom tanken at Skarp nå vil brette opp ermene og gi alt for å ta poeng mot et annet lag fra samme region, at lokalderby-motivasjonen skal slå inn. Men resultatlisten viser at Skarp taper for de andre lagene fra nord. De tre poengene er tatt mot Vålerenga 2, Fram Larvik og Hasle/Løren, andre lag på nedre halvdel, som har vært i dårlig form da de møtte Skarp. På Harstads gode form og Skarps mangel på sådan, prøver vi B på Alfheim i kamp 8.

FK Tønsberg - Tromsdalen
Fair Play-Ligaen avdeling 4. En av rundens godbiter, dette. FK Tønsberg har sterke 4-1-1 på hjemmebane. De har slått Kjelsås, Harstad, Skarp og avdelingsleder Skeid. Men de har også tapt 1-2 for Senja og spilt 1-1 mot Mjølner på hjemmebane. Forrige helg tapte de 0-2 borte for naboen Fram Larvik. Etter noen gode kamper falt de ned et par hakk i konsentrasjon og arbeidsfordeling.

Lars-Erik Figved er ute med brudd i nesen, og erstattes av Andreas Berg Hansen, mens Aksel Duus er suspendert for gule kort og erstattes av Simen Melhus, meldes det på klubbens nettside.

Tromsdalen jager opprykk og direkte retur til Adeccoligaen. Etter seks strake seire og et vanvittig høyt scoringssnitt, fortsatte de å score hjemme mot Godset 2, men tapte kampen med de litt merkelige sifrene 5-6. Tromsdalen ledet 4-1 på et tidspunkt, og trodde kanskje seieren var i boks. På bortebane har Tromsdalen 3-2-1 totalt.

"Dette var en kollektiv svikt, hele laget var for dårlig", sa trener Helstrup til itromso.no etter 5-6 for Godset. "Jeg teller 16 store sjanser til oss, særlig på stillingen 4-1 og 5-3, men vi blir for nonchalante i avslutningene og er ikke bestemte nok foran mål". Vi kjenner ikke til eventuelle fravær hos TUIL i dag.

Magefølelsen sier at dette er en B. Tromsdalen har kjappe, hardtarbeidende spillere, som maler på i 90 minutter. FK Tønsberg viser mye fint offensivt, men vi tviler på at det holder defensivt mot gode Tromsdalen. Det holdt ikke mot Senja og det holdt ikke mot Mjølner, og vi tror også spillestilen til Tromsdalen passer hjemmelaget dårlig. Da er det faktisk enklere å slå et lag som Skeid, som skal sentre og sentre og sentre mens de regisserer angrepene sine, og atpåtil brenner to straffespark. Vi så for oss ren B her, men feiger ut og markerer HB i kamp 9.

Ørn Horten - Skeid
Fair Play-Ligaen avdeling 4. Nok en godbit fra avdeling 4. Her må Ørn vinne, ellers drar Skeid fra i kampen om opprykk. Ørn er avdelingens beste hjemmelag med sine 5-1-0 totalt. Målforskjellen på 20-3 forteller at du skal være meget god og heldig for å score et bortemål på Lystlunden. Dette er årets høydepunkt og definitive toppkamp i Horten, og vi kan bare nyte den rike forhåndsomtalen som forteller at Rune Larsen er tilbake i troppen, mens Alen Patros er usikker. I tillegg til veldig mye annet stoff rundt kampen. Troppen:

Pål Stensholt, Sondre Midtgarden, Alexander Vordahl, Kjell Andre Thu, Patrick Søderstrøm, Thomas Knutsen, Fredrik Martinsen, Kristoffer Silberg, Jørgen Jalland, Evan Patros, Torgeir Fredriksen, Adrian Wike Dahlen, Rune Larsen, Alen Patros, Mergim Hereqi, Jarle Belaska, Eskil Karlsen Egge og Espen Teigen.

Skeid topper tabellen, men bare på bedre målforskjell enn Mjølner, etter at de mistet 3 poeng da Tromsø klaget på bruk av en suspendert spiller i kampen Skeid vant 6-0. Tromsø fikk medhold og ble tilkjent en 3-0 seier. Surrete av Skeid, og hvor bittert og typisk vil det ikke være hvis det opprykket ryker med disse tre poengene.

Forrige runde lå Skeid under 0-1 for Mjølner, før de på overtid plutselig begynte å sette sjansene sine og vant 2-1. Runden før ble det 2-2 hjemme mot ikke alt for gode Harstad. Skeid er avdelingens beste bortelag med sine 4-0-1 totalt. Tapet kom for FK Tønsberg med 1-3.

Vi har ikke lagnyheter fra Skeid, men de stilte sterkt forrige runde, og vi tror de aller fleste er med igjen.

Når vi ser på Skeids fire siste, ser vi et tap, en seier mot svak motstand (4-1 over VIF2), en uavgjort og en utrolig heldig seier over Mjølner. Nå skal Skeid ut i sesongens mest vriene bortekamp, og vi tror dessverre de taper. Et heltent Ørn tar dette på Lystlunden, der de er veldig gode og hever seg med oppgaven. H i kamp 10.

Årdal FK - Bjarg
3. divisjon avdeling 8. Årdal hadde fire strake tap og 0-10 i målscore i disse, da de plutselig slo til med 2-1 hjemmeseier mot topplaget Voss forrige runde. Det smakte nok godt etter over en måneds måltørke, og Årdal klatert opp til midten av tabellen, de har 4-0-3 på hjemmebane totalt nå. De gjorde også en god kamp runden før, men da ble det likevel tap 0-1 borte mot gode Tertnes.

Bjarg kjemper i toppen, men med 2-0-3 på de fem siste har de falt litt av. De har et ungt lag. Forrige runde ble det tap 1-5 borte mot Eid, det var overraskende svakt. Da hadde man slått sterke Arna-Bjørnar hele 4-0 runden før.

Vi bruker ikke veldig lang tid på å grave etter lagnyheter her, for denne er uansett meget åpen, nå som Årdal har begynt å vinne igjen, og Bjarg plutselig taper. Bjarg vant det omvendte oppgjøret hele 5-1. I dag tror vi mest på Årdal, men her føles det riktig å bruke en tredjedivisjonsgardering, nemlig HB-garderingen, i en kamp som er vanskelig å tippe mellom to lag som nesten aldri spiller uavgjort. HB på Jotun stadion i kamp 11.

Alvdal IL - Namsos
3. divisjon avdeling 10. Etter en svak start på sesongen har opprykker Alvdal fått opp dampen. 4-0-1 på de fem siste er meget sterkt. Tapet kom for gode Frøya. Nå har Alvdal 4-0-3 på hjemmebane og kryper oppover mot øvre halvdel.

Namsos ligger nest sist. De har ikke lykkes på bortebane i særlig grad, men etter 1-1 borte mot Charlottenlund forrige runde, har de hvertfall 0-3-4 på bortebane. Det defensive ser ut til å være et problem for Namsos, for man taper med sifre av typen 2-8 for Blink og 4-7 for RBK3. Disse kampene betegner man selv som " kollektiv kollaps" og man var derfor godt fornøyd med 1-1 borte mot Charlottenlund.

Namsos vant de omvendte oppgjøret 2-1, men da hadde ikke Alvdal våknet ennå. Dette bør bli en hjemmeseier, men denne ser litt skummel ut. Namsos har det med å knipe ettpoengere, og de klarte det forrige runde. De kan finne på å gå kynisk til verks på Steimoegga, og kanskje klare et nytt 1-1-resultat, noe de lykkes med borte mot gode KIl/Hemne tidligere. Derfor spanderer vi på oss en HU-gardering i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 09.07.2011 15:55
1. Rosenborg - Strømsgodset H
2. Byåsen - Lørenskog U B
3. KFUM Oslo - Nesodden H
4. Steinkjer - Kvik Halden FK B
5. Strindheim - Moss H U B
6. Ullensaker/Kisa - Nardo H
7. FK Senja - Kjelsås H U
8. Skarp - Harstad B
9. FK Tønsberg - Tromsdalen H B
10. Ørn Horten - Skeid H
11. Årdal FK - Bjarg H B
12. Alvdal IL - Namsos H U

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 09.07.2011 15:55
1. Rosenborg - Strømsgodset H
2. Byåsen - Lørenskog H U B
3. KFUM Oslo - Nesodden H
4. Steinkjer - Kvik Halden FK B
5. Strindheim - Moss H U B
6. Ullensaker/Kisa - Nardo H U
7. FK Senja - Kjelsås H U B
8. Skarp - Harstad B
9. FK Tønsberg - Tromsdalen H B
10. Ørn Horten - Skeid H
11. Årdal FK - Bjarg H B
12. Alvdal IL - Namsos H U

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.