Gå til sidens hovedinnhold

Inspirert av Solskjær

Når ting var som mørkest, hentet Alan Smith inspirasjon fra Ole Gunnar Solskjær.

Etter at Alan Smith skadet seg i en kamp mot Liverpool i februar i fjor, fryktet mange at karrieren til Manchester Uniteds lyslugg var over. Men den hissige lysluggen har kjempet seg tilbake, først på United, og nå også på det engelske landslaget.

Onsdag kan han spille fra start når England møter Estland i EM-kvalifiseringen. Det vil i så fall bli Smiths første kamp fra start på landslaget siden oppgjøret mot Østerrike i Wien i september 2004.

Veien tilbake har vært lang for Alan Smith, men når det var som tyngst, tenkte Smith på Solskjær.

- Ole er slik en fantastisk person, og har vært ute i over to år med vonde skader, men du så ham likevel hver dag på trening, jobbe for å holde seg i form, skryter Smith ifølge Manchester Evening News.

- Men først og fremst handler det om å være sterk, og aldri miste troen på at du kan spille deg tilbake i førstelaget. Jeg er tilbake takket være de menneskene som fikk meg bra igjen, alle i Manchester United, i tillegg til familie og venner som hjalp meg i de vanskelige tidene, sier han videre.

Smith var ikke den eneste som var tilbake i Englands landslagstropp til Brasil-kampen. David Beckham gjorde et formidabel retur comeback, mens Michael Owen også var tilbake i sving igjen.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene