*Nettavisen* Sport.

Inter fortsatt perfekt, Juventus feilet igjen

Felipe Melo scoret vinnermålet da Inter tok sin femte strake seier i serie A. Foto: Stefano Rellandini (Reuters)

Inter tok sin femte seier av like mange mulige i serie A da Hellas Verona ble slått 1-0 onsdag. Tittelforsvarer Juventus feilet igjen.

Felipe Melo nikket inn kampens eneste mål i Milano, og Inter troner på tabelltopp med 15 poeng.

– Jeg er henrykt. Det er utrolig å vinne våre fem første kamper, men det er mange kamper igjen å vinne, så vi tar det ett steg av gangen, sa klubbeier Erick Thohir, og trener Roberto Mancini er av samme oppfatning.

– Om vi er gullfavoritt? Ja, kanskje, inntil vår neste kamp, sa han.

Det er tre poeng ned til Fiorentina, som slo Bologna 2-0 hjemme i Firenze med scoringer av Jakub Blaszczykowski og Nikola Kalinic.

Sassuolo er fortsatt ubeseiret etter å ha slått Palermo 1-0 borte. Sergio Floccari scoret vinnermålet, og Sassuolo er på tredjeplass poenget bak Fiorentina.

Et klønete selvmål av Kostas Manolas fem minutter før slutt førte til Romas første tap. Sampdoria vant 2-1 og inntok fjerdeplassen.

Juventus så ut til å sikre seieren mot nyopprykkede Frosinone med scoring av Simone Zaza tidlig i annen omgang, men Leonardo Blanchard nikket inn 1-1 på et hjørnespark overtid. Torino-laget er på nedre tabellhalvdel med fem poeng på like mange kamper og har hele 10 poeng opp til tabelltopp.

– Vi kan ikke gi bort hjørnespark til et lag som Frosinone mot slutten. Vi betalte prisen for naive feil, sa Juventus-trener Massimiliano Allegri, som selv måtte betale for å ha mønstret et B-preget lag.

For Frosinone var det tidenes første serie A-poeng som ble innkassert i Torino, men laget er likevel sist på tabellen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.