*Nettavisen* Sport.

Inter rotet bort poengene

Foto: Reuters/Scanpix

Dermed kan byrivalen øke serieledelsen.

BRESCIA - INTER 1-1:

Inter ledet hele kampen borte mot tabellens nestjumbo Brescia, etter scoring av Samuel Eto'o.

Men fem minutter før full tid utlignet Andrea Caracciolo til 1-1, og sørget med det for poengdeling mot tabelltoeren, som hadde mulighet til å knappe inn på serieledelsen til byrival Milan.

- Vi hadde mange sjanser og det kunne blitt et helt annet resultat. I førsteomgangen spilte vi som ventet, tok ledelsen og styrte kampen. Etter pause slapp vi inn et mål på dødball, og det forandret alt. Jeg er ikke veldig glad i uavgjort, fortsatte Inter-sjef Leonardo etter poengtapet.

Og det kunne fort ha sett enda styggere ut for Inter, som nå ligger fire poeng bak Milan, som har én kamp mindre spilt og som møter tabellens jumbo, Bari, søndag.

Minuttet før slutt fikk Brescia nemlig straffe da Ivan Cordoba felte Éder. Målscorer Caracciolo bommet imidlertid fra krittmerket, og gjestenes eneste konsekvens var rødt kort til Cordoba.

Inter trengte imidlertid ikke spille mange sekunder med en spiller mindre på banen. Like før fløyteblåseren skulle avslutte kampen, fikk Caracciolo sitt andre gule og dermed rødt kort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag