RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jae C. Hong/AP

Inter-stjernene evakuert etter bombetrussel

Sist oppdatert:
Zlatan og resten av laget fikk en dramatisk ettermiddag.

Zlatan Ibrahimovic og resten av Inter-mannskapet fikk en dramatisk ettermiddag, ettersom luksushotellet i Los Angeles som laget for tiden oppholder seg i ble evakuert etter en bombetrussel lørdag.

Like før klokken 23 lørdag kveld norsk tid gikk alarmen i Four Seasons Hotel, og Inter-spillerne måtte - sammen med alle de andre gjestene på hotellet - komme seg i sikkerhet utenfor.

- Løp ned trappene
- Dette er en nødssituasjon. Hotellet må evakueres. Vennligst beveg dere til nærmeste utgang, fikk hotellets gjester høre over høyttaleranlegget på Four Seasons ifølge svenske Aftonbladet, som også hadde en utsendt journalist i umiddelbar nærhet av hotellet.

- Jeg og hele Inter-laget løp ned trappene. Jeg var redd, men samtidig overrasket over plutselig å være sammen med alle disse italienske stjernespillerne, sier Robert Luketic - regissør av blant andre «Leagally Blond» og «21», samt den kommende filmen «The Ugly Truth» - til den svenske avisen.

Inter-spillerne hadde fått fri denne ettermiddagen, og flere av stjernene befant seg derfor på utflukt til Universal Studios.

Redd shoppingen er spolert
Blant dem som likevel oppholdt seg på hotellet var spillere som Zlatan Ibrahimovic, Christian Chivu, Gabriel Milito, Esteban Cambiasso, Davide Santon og Mario Balotelli.

- Dette har jeg aldri opplevd i Italia, sier Christian Chivu til Aftonbladet.

- Vi hadde fri resten av dagen, og hadde tenkt å dra for å shoppe. Nå vet jeg ikke hvordan det blir, forteller den rumenske landslagsspilleren.

Zlatan Ibrahimovic, som er i medienes søkelys etter å ha blitt enig med Barcelona om en overgang, var ikke like interessert i å kommentere situasjonen, og trakk seg tilbake til en restaurant.

Etter to timer utendørs avblåste politiet faren, og lot gjestene returnere til hotellrommene.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått en telefonsamtale fra en person som kom med en bombetrussel. Vi har gjennomsøkt området, men fant ingen mistenkelige pakker eller vesker, forteller Sara Faden i Los Angeles-politiet til Aftonbladet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere