*Nettavisen* Sport.

Inter trygt på topp

Foto: Reuters/Scanpix

Inter trygger ledelsen mens Roma taper terreng i Italiensk Serie A.

16.02.08 22:26

Det var aldri spennende da Inter og Livorno gjorde opp om poengene på Giuseppe Meazza stadion lørdag kveld. David Suazo scoret begge målene for hjemmelaget etter 14 og 18 minutter i første omgang.

Stjernene hvilte
Derifra og ut cruiset Inter greit på ledelsen.

Livorno slet med å komme inn i kampen. Et B-preget Inter-lag, hvor både Julio Cruz og Zlatan Ibrahimovic var henvist til benken for å hvile før mesterligamøtet mot Liverpool på tirsdag, tok ikke ut det maksimale mot bunnlaget.

Fordel før mesterligaen
De 43 000 på tribunene fikk ingen stor fotballkamp, rent underholdningsmessig, men i motsetning til Liverpool, som gikk på en smell mot Barnsley i den engelske FA-cupen, brukte Inter minimalt med krefter på å sikre de tre poengene.

Dermed er det ikke utenkelig at italienerne har en ørliten fordel foran mesterligakampen til uken.

Klassespark
Men samtidig som Inter lett hentet med seg tre poeng på lørdag, slet serietoer Roma mot et agressivt og effektivt Juventus. Alessandro Del Pieros frispark like før pause var det klasse over. Ballen ble iskaldt plassert i høyre kryss - utagbart for en frustert Doni mellom stengene for hovedstadslaget.

Juventus vant 1-0. Resultatet betyr at Roma nå bare er ett poeng foran Juventus på tabellen, samtidig som Inter øker forspranget oppover, og har en ledelse på elleve poeng etter 23 serierunder.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag