RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Inter-trener Roberto Mancini. FOTO: NTB scanpix
Inter-trener Roberto Mancini. FOTO: NTB scanpix Foto: Str (Ap)

Inter tvunget til å selge stjernespiller til Real Madrid

Alt tyder på at Inter selger midtbanespilleren Mateo Kovacic til Real Madrid.

Ifølge trener Roberto Mancini har ikke Milano-klubben noe valg.

Mancini skylder på UEFAs regler for økonomisk fair play. 21 år gamle Kovacic kom til Inter i 2013. Sist sesong ble han omtalt som Inters fremtid av Mancini.

- Det er regler som må respekteres. Jeg tror ingen ønsket at dette skulle skje, men vi har økonomiske fair play-regler vi må følge, sier Mancini til inter.it.

- Vi beklager det alle, jeg, presidenten, ledelsen og spillerne selv, fortsetter Inter-treneren overfor klubbens nettsted.

Sist sesong skuffet Inter med åttendeplass i Serie A. Klubben tok seg ikke til europacupene. Nylig forsvant også Xherdan Shaqiri til Stoke.

- Kovacic og Shaqiri forsvant begge av samme årsak, men nå skal vi prøve å hente inn spillerne vi trenger. Vi må være raske, for serien starter snart, sier den tidligere toppspilleren.

I mai ble Inter bøtelagt av UEFA for brudd på de økonomiske fair play-reglene. Milano-klubben fikk en bot på 20 millioner euro, hvor 6 av dem må betales nå, mens 14 millioner av straffen ble gjort betinget. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere