RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MISSET GULLET: Henning Berg og Legia Warszawa trengte et mirakel for å vinne ligaen. De gjorde jobben, men verken scoret nok mål eller fikk hjelp av Wisla Krakow. Dermed er Lech Poznan mestere.
MISSET GULLET: Henning Berg og Legia Warszawa trengte et mirakel for å vinne ligaen. De gjorde jobben, men verken scoret nok mål eller fikk hjelp av Wisla Krakow. Dermed er Lech Poznan mestere. Foto: Janek Skarzynski (Afp)

Intet mirakel for Henning Berg

Sist oppdatert:
Misset ligagullet i Polen.

Henning Berg og Legia Warszawa trengte et mirakel for å vinne ligaen. De gjorde jobben, men verken scoret nok mål eller fikk hjelp av Wisla Krakow. Dermed er Lech Poznan mestere.

Legia slo Gornik Zabrze 2-0 på hjemmebane, men Lech Poznan spilte samtidig 0-0 hjemme mot Wisla.

Dermed vant de serien, ett poeng foran Bergs Legia. Det er Poznans sjuende ligagull, deres første på fem år.

I tillegg til at Legia var avhengig av hjelp, måtte de score nok mål til å passere Lech Poznan på målforskjell. Det var de aldri i nærheten av.

Fjorårsmesteren må derfor ta til takke med annenplassen og kvalifiseringen til europaligaen. Lech Poznan må ut i kvalifisering for å sikre mesterligaplass.

Legia ble cupmester ved å slå nettopp Lech Poznan i cupfinalen tidlig i mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere