Gå til sidens hovedinnhold

- Intet United-bud på Adriano

Inter Milan sier de ikke har mottatt noe bud fra Manchester United på Adriano.

Sir Alex Ferguson skal visstnok fortsatt være på jakt etter en toppspiss som kan erstatte Ruud van Nistelrooy, etter at nederlenderen gikk til Real Madrid.

30 mill. pund
I torsdagens Daily Mirror går det fram at Ferguson har rettet interessen sin mot Italia og Inter, etter at kurtiseringen oppimot Fernando Torres ikke førte fram. Avisen skriver at United skal være villig til å by svimlende 30 millioner pund for Adriano.

Men Inter-sjef Massimo Moratti sier at han ikke har hørt noe fra England. Han er heller ikke interessert i å kvitte seg med noen i øyeblikket.

- Det er ingen avtale med eller henvendelse fra Manchester United, sier han til Inters hjemmeside.

Inter har i løpet av kort tid hentet både Hernan Crespo på lån fra Chelsea og Zlatan Ibrahimovic fra Juventus. Det kan selvfølgelig bety at et heftig bud fra United vil være vanskelig å si nei til.

Går for Diarra?
Manchester United skal for øvrig ikke ha gitt opp å sikre seg Mahamadou Diarra. Lyon-spilleren har lenge vært ønsket av Ferguson, men de franske seriemestrene har hele tiden bedyret at de vil beholde malieren.

Kilder i Frankrike hevder imidlertid at United i all hemmelighet skal ha kommet med et offisielt bud denne uka. Ferguson fornyede interesse for 25-åringen kan være årsaken til at overgangen til Marcos Senna fra Villarreal fortsatt ikke er i boks. Villarreal har sagt seg villige til å selge, men ingen avtale er klar foreløpig.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus