RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: AP Photos/Scanpix

Irritert Torres snakker ut

Sist oppdatert:
Kan få sin debut for Chelsea i dag. Og det mot Liverpool.

Søndag møtes Chelsea og Liverpool på Stamford Bridge.

Kampen spilles trolig med Fernando Torres på topp for Chelsea. Spanjolen valgte som kjent å forlate Liverpool på januarvinduets siste dag, og ble kjøpt av den regjerende seriemesteren for 450 millioner kroner, til tross for at han tidligere har uttalt at han aldri vil spille for en annen engelsk klubb.

Men Torres har lenge ønsket seg bort fra Anfield. Helt siden sommeren 2010, da Liverpool solgte Javier Mascherano til Barcelona, har spissen drømt om å forlate klubben han har spilt for siden 2007. 31. januar i år gikk drømmen i oppfyllelse, til Merseyside-fansens store bitterhet.

- Holdt ikke det de lovet
Nå snakker 26-åringen ut om hvorfor han kom med uttalelsen om at Liverpool var den eneste Premier League-klubben for han, og hvorfor han ombestemte seg.

- Jeg sa det da, for da holdt klubben det de hadde lovet meg. Det gjorde de ikke nå, sier Torres, ifølge Sky Sports.

Måltyven, som startet karrieren i Atlético Madrid, mener Liverpool brøt løftene om å være en toppklubb da de solgte Xabi Alonso i 2009 og Mascherano året etter.

- I mine to første sesonger for klubben spilte vi semifinale i Champions League og ble nummer to i Premier League, ikke langt bak Manchester United. Da var vi veldig nære å være et av topplagene på lang sikt, for alle kjempet sammen og vi dro i samme retning. Men når du lar Alonso og Mascherano dra, er det et klart signal, sier Torres og kritiserer klubbens tidligere eiere, George Gillett og Tom Hicks.

- Jeg hadde ikke tid
Spilleren med 65 scoringer i Liverpool-drakta, ønsker gamleklubben lykke til i kampen om å klatre tilbake til Premier League-toppen.

- Ting har forandret seg det siste året. De har flotte ambisjoner og jeg tror de gjør de rette tingene for å komme seg tilbake, men det vil ta tid.

- Jeg hadde ikke tid.

Nå får Torres utfolde seg i Chelsea-angrepet. London-klubben la inn et bud allerede torsdagen før deadline day, og da var den spanske landslagsspilleren i prinsippet solgt.

- Så fort jeg fikk vite at Liverpool og Chelsea var i forhandlinger, sa jeg at avgjørelsen var tatt.

Om Torres får sin debut for Chelsea og sitt første møte med Liverpool søndag kan du følge med på her, LIVE fra 17.00!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere