Gå til sidens hovedinnhold

Islandsk keeper på vei til Brann

- Kun detaljene gjenstår i en utlånsavtale.

Det er det islandske nettstedet mbl.is som tirsdag melder at den islandske landslagsmålvakten Hannes Thór Halldórsson (27) kan være på vei til Brann.

- Dette har skjedd relativt fort, men slik jeg forstår det nå, gjenstår det kun detaljer før denne låneavtalen er i orden, sier KR-manager Rúnar Kristinsson til BA.no.

Positivt
Den islandske serien begynner 6. mai og overgangsvinduet på Island er åpen til midt i mai, noe som gjør det mulig å gjennomføre en kortsiktig låneavtale som dette.

- For oss er det bare positivt at han kan reise til Bergen og spille i bedre liga enn den islandske, så lenge han er tilbake til seriestarten vår, sier Kristinsson.

Den islandske klubben fikk den første henvendelsen på Hannes Thór Halldórsson sent mandag kveld, og tirsdag morgen ble keeperen selv informert om Brann-interessen.

- Han virket veldig entusiastisk da jeg fortalte det til ham. Jeg kunne fortelle at det var en storklubb i Norge, sier Kristinsson, som selv har spilt for Lillestrøm.

Årets spiller
Keeperen kom til KR Reykjavik fra Fram Reykjarvik før denne sesongen.

- Han gjorde det veldig godt i serien i 2011, og da ble han kåret til årets spiller på Island. Jeg tror han holder eliteserienivå i Norge, sier Kristinsson til BA.no.

Etter at Piotr Leciejewsk ble skadet mot Rosenborg søndag, og Jørgen Mohus er ute med skade i åtte uker, har Brann sagt at de er på keeperjakt.

- Vi kommentere ikke spillerlogistikk før ting er avklart, men som vi har sagt tidligere så vurderer vi å hente inn en ekstra keeper, sier Branns sportslig administrativt ansvarlige Rolf-Magne Walstad tirsdag kveld til BA.no.

Les mer om Brann på BA.no.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot