RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MÅ FORKLARE SEG: Antonio Conte må møte en rettsdommer for å forklare seg i en kampfiksingssak.
MÅ FORKLARE SEG: Antonio Conte må møte en rettsdommer for å forklare seg i en kampfiksingssak. Foto: Alessandra Tarantino (Ap / NTB scanpix)

Italia-sjefen knyttes til kampfiksingskandale

Sist oppdatert:
Antonio Conte må forklare seg for en dommer.

Italienske myndigheter mener det er grunnlag for å koble den italienske landslagssjefen til en kampfiksingssak som skal ha skjedd under hans tid i Siena.

Conte var i 2010/2011-sesongen trener for Siena, og han må nå møte for en dommer i februar 2016, melder Football-Italia.net.

Det er ikke snakk om at landslagssjefen skal stille i rettssak med det første, men det kan fort bli utfallet dersom dommeren bestemmer det etter høringene.

Politiadvokaten i saken, Roberto Di Martino, har nå samlet alle bevis i saken og mener det er grunnlag for å ta ut tiltale og få Conte stilt for retten, men det er fremdeles et skritt unna å bli en realitet.

Contes forsvarer, Leonardo Cammarata, forteller ifølge nettsiden at Conte hevder han er uskyldig.

Den tidligere Juventus-sjefen er ikke pålagt å forklare seg for dommeren, men det kan svekke hans sak dersom han ikke forklarer seg.

Tidligere Atalanta-kaptein, Cristiano Doni og Lazio-spiller Stefano Mauri må også møte for dommeren for å forklare seg i saken.

Conte er for tiden hovedtrener for det italienske fotballandslaget, som denne måneden ble klar for fotball-EM i Frankrike neste sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere